Ai probleme cu acneea? Iată o soluţie ieftină şi naturală!

Dacă şi tu ai un ten gras, ai probleme cu acneea sau pur şi simplu îţi doreşti un ten mai luminos şi ai folosit deja diverse soluţii, creme, spume, spray-uri pentru faţă, dar fără niciun efect, de acum înainte poţi renunţa la ele.

Nu mai eşti nevoit/ă să dai sute de lei pe tratamentele faciale care nu îşi fac efectul. Iată o soluţie ieftină şi naturală cu efect imediat asupra problemei tale!

Costă maxim 2 lei

Dacă ai probleme cu acneea, ia-ţi adio de la ea! Tot ce ai nevoie este o lămâie.acnee solutie

Sucul de lămâie conține aproximativ 5%-6%  acid citric, care îi dă acesteia un gust acru şi îl face un ingredient cheie în multe feluri de mâncare din întreaga lume, dar şi „ingredientul de aur” al unui ten perfect. Iată paşii pe care trebuie să îi urmezi pentru tratarea tenului tău şi soluționarea problemei tale:

Pasul 1: Cumperi o lămâie de la cel mai apropiat magazin sau supermarket;

Pasul 2: Îţi clăteşti faţa cu apă călduţă;

Pasul 3: Tai lămâia în două şi storci o jumătate de lămâie într-un bol, după care zeama rezultată o diluezi cu apă (cel mai indicat e să o diluezi cu apă sau cu ulei de măsline, însă niciodată nu se aplică fără a fi diluată cu unul din ingredientele menţionate, pentru că altfel riscăm să ne irităm sau să ne ardem pielea!);

Pasul 4: Aplici compoziţia rezultată pe faţa proaspăt curățată;

Pasul 5: Laşi compoziţia să acţioneze pe faţă pe toată durata zilei, iar dacă aplici compoziţia seara, o laşi să acţioneze pe toată durata nopţii, după care se îndepărtează cu apă călduţă.

Efectul va fi unul imediat, încă de la primele aplicări vei remarca faptul că tenul tău e mai luminos, mai fin şi că toată grăsimea de pe tenul tău a dispărut.

Dacă faci această cură zilnic, timp de o săptămână, vei observa schimbări majore dacă ai probleme cu acneea şi îţi doreşti cu adevărat un ten mai catifelat.

Succes!

Aștept răspunsuri de la voi.

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Un comentariu “Ai probleme cu acneea? Iată o soluţie ieftină şi naturală!

  1. Imi place articolul, am incercat si eu si am constatat ca zeama de lamaie lumineaza tenul, chiar dupa prima aplicare.Multumesc! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *