Alege un cadou elegant pentru soţul tău

cadou sotA fi elegant presupune modul în care ştii să porţi o haină care este la modă sau care nu mai este, a fi galant, a respecta şi a înţelege produsele de lux, a întreţine o conversaţie şi nu doar a vorbi, a avea consideraţie şi nu doar a considera, înseamnă inteligenţă, dar mai ales a-ți întreţine corpul şi spiritul.

Pe bărbatul de lângă tine îl poţi descrie ca fiind gentlemanul perfect, arbitrul eleganţei, rafinat, graţios în atitudini şi maniere? Atunci alege un cadou elegant pentru soţul tău, indiferent cu ce ocazie, şi cu siguranţă nu vei da greş, iar el va fi mulţumit întru totul.

Aşa cum şi femeile afirmă mai mereu că nu au haine îndeajuns, la fel şi masculii care se respectă şi care au grijă de aspectul lor fizic au tendinţa de a vrea tot mai mult. Prin urmare, un cadou elegant pentru soţul tău va fi varianta perfectă pentru a-l surprinde şi pentru a-l face să simtă că este apreciat şi, de asemenea, înţeles de femeia lângă care a ales să trăiască.

Cunoscându-l foarte bine, după atâta timp, este normal să îi cunoşti gusturile, preferinţele și plăcerile. Dacă încă nu te-ai decis ce poţi alege, ai în cele ce urmează idei pentru un cadou elegant pentru soţul tău.

  1. Haine. Din această gamă poţi opta pentru un costum rafinat şi cu o croială, bineînţeles, elegantă. Culoarea aleasă de tine trebuie să facă parte din culorile preferate de soţ şi cele care îl avantajează. De asemenea, dacă alegi o pereche de pantofi sau chiar o cămaşă care ştii că i se potriveşte, vei avea parte de admiraţie şi respect din partea lui. În cazul în care nu ai alege niciunul dintre acestea, atunci o eşarfă, o cravată sau un papion poate fi cea mai bună şi potrivită opţiune. Să nu uităm de lenjerie, care poate completa cadoul şi care denotă un sentiment de afecţiune şi grijă permanentă.
  1. Accesorii. Bărbaţii adoră, de asemenea, accesoriile. Cel mai important este ceasul, fiind o componentă esenţială a ţinutei şi cel mai important accesoriu bărbătesc. Reprezintă o etichetă a gusturilor în materie de modă, indiferent dacă modelul ales este sport sau elegant, cu o curea din piele sau din oţel inoxidabil.

Portofelul este asemănător unui dicţionar al sexului tare, care dă detalii despre personalitatea posesorului. Este un cadou practic şi care poate fi un cadou elegant pentru soţul tău. Ai de unde alege, deoarece portofelele sunt de mai multe tipuri: bifoid, compus din două părţi principale; trifoid, copus din trei părţi si este cel mai complex − pentru călătorii, prezintă numărul limitat de compartimente pe verticală şi este mai înalt decât lat; portofelul şi portcardul cu clips de bani, care sunt destinate exclusiv pentru carduri. Un portofel nu se oferă în niciun caz gol, în cazul acesta îi poţi strecura: bani, bilete la meci, un voucher etc.

Butonii de cămaşă sunt un cadou masculin, un simbol al bunăstării, un cadou practic şi o declaraţie de stil. Ai de unde alege, modelele fiind clasificate în funcţie de mai multe criterii, cum ar fi: forma (cilindrici, pătraţi, dreptunghiulari, rotunzi); material şi culoare (din materiale rezistente, materiale preţioase, din sticlă sau din piele şi materiale textile); destinatarocaziestil şi funcţionalitate. Butonii de cămaşă îl vor ajuta să facă impresie bună în viaţa profesională dar şi în timpul liber.

Cureaua şi geanta/servieta sunt, de asemenea, cadouri practice şi cu stil.

  1. Cărţi. Dacă adoră să citească, cu o carte pe care o doreşte de multă vreme sau un nou volum ai dat lovitura şi, cu siguranţă, va fi un cadou elegant pentru soţul tău.
  1. Produse de îngrijire. De la spume pentru bărbierit la creme şi parfumuri, ai mai multe opţiuni de unde poţi alege. Nu este costisitor şi, mai ales, dai dovadă celui de lângă tine că îi respecţi nevoia de a se îngriji şi că este un fapt necesar.
  1. Seturi accesorii. Sunt seturi drăguţe, uşor de găsit, care diferă în funcţie de buget şi de preferinţe. Ele mai pot fi completate de breloc, touch pen, port stilou din piele, suport cărţi de vizită, laser, laser pointer cu pix sau o brichetă. Nu costă mult şi nici nu vei da greş dacă vrei să alegi un cadou elegant pentru soţul tău.
  1. Bilet la film/teatru/concert/operă. Dacă ai rămas în pană de idei sau nu mai ai timpul necesar pentru procurarea unui cadou, atunci cea mai bună variantă este să cumperi bilete pentru voi doi la un concert de operă, la un film mult aşteptat de toată lumea şi care să placă amândurora sau la o piesă de teatru care are loc în premieră.
  1. Relaxare. Dă semne de oboseală şi uneori vine acasă de la serviciu nervos şi stresat? Ei bine, o zi sau mai multe de relaxare este ceea ce sigur îşi doreşte, mai mult decât orice altceva. Spa-ul oferă servicii din cele mai relaxante şi ajutătoare.
  1. O întâlnire cu o personalitate pentru care are o admiraţie aparte. Dacă ştii că acea persoană este în oraşul vostru şi dacă poţi face posibilă o întâlnire, atunci nu mai sta pe gânduri şi fă posibil acest lucru!
  1. Cină romantică în oraş sau acasă. Un alt cadou elegant pentru soţul tău este o cină romantică în oraş. Îţi pregăteşti din timp o rochie elegantă şi sexi în acelaşi timp, alegi restaurantul în care preferaţi să mergeţi sau unul care tocmai s-a deschis şi care a ajuns să fie cunoscut într-un timp destul de scurt, datorită mâncării delicioase şi a atmosferei plină de stil. Dacă stai rău cu partea financiară sau poate nu, poți găti măncare acasă, să pregăteşti masa cu flori, lumânări şi pe fundal o muzică liniştitoare.
  2. Vacanţă într-un loc elegant. Poţi alege ca destinaţie străinătatea, ca Paris sau Viena sau în ţară la noi, oraşe ca Braşov sau Mangalia, la fel de elegante.

Alege un cadou elegant pentru soţul tău! Vei fi apreciată şi mulţumită că ai făcut alegerea corectă.

Tu ce cadou crezi că i s-ar potrivi soţului tău?

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *