Asigurări CASCO ieftine

Asigurări auto ieftineAsigurările CASCO sunt asigurări auto facultative, dar extrem de necesare și utile. Acestea te asigură împotriva mai multor riscuri, cum ar fi: ciocniri, răsturnări, derapări, zgârieri, cădere în prăpastie sau în apă, căderea unor corpuri pe mașină, vandalism, incendiu, trăsnet, explozie, grindină, inundație, cutremur, furtul mașinii sau ale unor componente ale acesteia. Acum că ai aflat care sunt avantajele acestor asigurări și motivul pentru care ar trebui să le cumperi, să vedem o listă de asigurări CASCO ieftine, pentru ca să ieși în câștig și din acest punct de vedere.

Pentru început trebuie să știm că există 10 companii care oferă asigurări CASCO. Este vorba despre ABC Asigurări, Allianz-Țiriac Asigurări, Asito Kapital, Astra Asigurări, Carpatica Asig, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig și Uniqa. După efectuarea unor cercetări, am aflat care dintre aceste companii oferă cele mai ieftine asigurări CASCO, și care cele mai scumpe. O listă a acestora, în ordine crescătoare de la cele mai ieftine la cele mai scumpe, arată astfel: Astra Asigurări, Omniasig, Euroins, Generali, Uniqa, Groupama, Carpatica Asig, Asito Kapital, ABC Asigurări și Allianz-Țiriac Asigurări. Între prețul primei variante, Astra Asigurări, care este cel mai ieftin și cel al ultimei variante, Allianz-Țiriac Asigurări, care este cel mai scump, diferența este una notabilă, aceasta ridicându-se la ordinul miei de RON. Pentru a afla o sumă aproximativă pe care trebuie să o plătești pentru a obține o asigurare CASCO, poți accesa acest site http://www.casco-ieftin.ro/casco/calculator-casco. Tot ceea ce trebuie să faci este să precizezi care este tipul, marca și modelul mașinii, vechimea acesteia, vârsta conducătorului său auto și prețul mașinii la cumpărare. Calculatorul CASCO îți va prezenta imediat ofertele orientative de preț ale celor 10 companii de asigurări.

De asemenea, în ciuda acestei mari diferențe de preț între cele două companii, Astra Asigurări și Allianz-Țiriac Asigurări, o statistică realizată la sfârșitul anului 2013, ne arată că ele sunt cele mai căutate și mai de succes companii de asigurări din țară, alături de Omniasig, deși ne-am fi așteptat ca această bătălie să se dea între companiile care oferă asigurări CASCO ieftine. Totuși, pe primul loc în acest top, în ceea ce privește cifra de afaceri și profit, se află Astra Asigurări, care a obținut o cotă de piață de 12,62%, cu 7% procente mai mult decât compania de pe ultimul loc, și anume Generali.

Tu la care dintre aceste 10 companii te-ai asigura?

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *