Balsam cu keratină pentru reconstrucția capilară

Părul este oglinda noastră. Modul în care îl îngrijim reflectă interiorul nostru și modul nostru de viață. Un păr deteriorat reprezintă o lipsă totală de îngrijire a acestuia și de asemenea neglijența în sănătate. Pentru a-i reda strălucirea și sănătatea, trebuie să folosești produse profesionale pe bază de keratină, care ajută la întreaga reconstrucție capilară.

Înainte de a trece la detalii, mă simt obligată să îți dau câteva sfaturi în privința părului pentru o îmbinare perfectă a acestuia cu balsamul pe bază de keratină. Dacă ai problemă cu vârfurile despicate trebuie să te scapi de ele. Acestea îți blochează creșterea și conferă un aspect neîngrijit al părului. Adevărul gol goluț, este că nici un produs de pe piața mondială nu poate repara aceste vârfuri despicate. Toate sunt reclame atractive menite să îți ia banii. Totuși, îți pot proteja părul și vârfurile acestora împotriva despicării. Trebuie doar să fii foarte meticuloasă în alegerea balsamului potrivit.

Lamin Aktiva, este un balsam cu o formulă revoluționară menită să îți hidrateze, să îți protejeze și să îți reconstruiască în întregime podoaba capilară, lăsând-ul moale și catifelat la atingere.  Sănătatea părului tău va ieși la suprafață atrăgând privirile celor din jur.

Ce este keratina? Este o proteină importantă existentă în structura firului de păr, a unghiilor și a epidermei. Aceasta proteină ajută la menținerea fermității și a strălucirii acestora. În mod general ne interesează efectul acestuia asupra părului. Keratina ajută foarte mult părul împotriva despicării, lăsând-ul rezistent și mult mai maleabil la coafat. Majoritatea femeilor utilizează extrem de mult aparatele de coafat, uscător, ondulator și placă neștiind de consecințele acestora asupra părului. Toate aceste procese cauzează diminuarea keratinei din firul de păr lăsând-ul răvășit, tern și foarte greu de coafat. O altă cauză a deteriorării părului este achiziționarea produselor (șampoane, balsamuri, măști, spume, fixative) care conțin o mulțime de produși chimici care duc la înlăturarea keratinei din structura firului de păr. De asemenea frigul, razele UV și vopsitul cauzează ruperea firului de păr. Scapă de aceste probleme utilizând produse profesionale Lamin Aktiva.

Nu este recomandată nici utilizarea keratinei în mod abuziv, ci doar pe părul fragil, lipsit de fermitate și strălucire fiind foarte greu de coafat. Keratina mai este indicată și persoanelor cu părul creț, sau rebel , ajutând-ul la îndreptarea firului de păr.

Să nu uităm de faptul că și scalpul joacă un rol extrem de important în îngrijirea părului. Prea mult sebum, sau dimpotrivă, prea puțin poate cauza apariția mătreței. Trebuie astfel să găsești un echilibru potrivit acestei probleme. LaminAktiva are mare grijă de fiecare parte care alcătuiește podoaba ta capilară.

Utilizarea balsamului este extrem de simplă. Se aplică și se masează pe părul umed, proaspăt spălat cu Șamponul Lamin Aktiva(pentru efect  100 %), și se lasă să acționeze aproximativ cinci minute, după care urmează clătirea cu apă din abundență.  Pregătește-te să observi rezultate chiar de la primele utilizări.

Acest balsam se poate achiziționa la prețul de 54 de lei în cantitate de 250 de ml. Acordă atenția cuvenită părului tău. Uimește lumea cu reflexiile de sănătate pe care le emană podoaba ta!

 

 

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *