Alege un cadou handmade pentru el!

Alege un cadou handmade pentru el şi cu siguranţă te va iubi şi mai mult!

cadou handmadeHandmade este arta de a crea obiecte pe care o persoană inspirată şi talentată le realizează cu mâinile sale. Acest concept este strâns legat de o activitate liniştitoare, relaxantă şi plăcută, de un „loc” unde te poţi retrage şi exprima în voie, iar produsele asigură originalitate şi creativitate.

Imaginaţia ta o poţi transforma în realitate, poţi crea ceva frumos care îl poate face fericit şi care îi demonstrează afectivitatea şi preţuirea pe care i-o oferi. Dacă eşti pricepută şi eşti poate şi o mică artistă, tot ce trebuie să faci este să procuri materialele necesare şi să urmăreşti tutoriale pe internet, nimic mai simplu. Ştii doar să coşi şi cam atât? Ei bine, au loc târguri de unde poţi achiziţiona ceea ce îţi doreşti, poate cunoşti o prietenă care produce asemenea obiecte sau pur şi simplu poţi comanda cu uşurinţă de pe internet.

Există o gamă variată de unde poţi alege, cu siguranţă ceva îţi va face cu ochiul şi îl vei achziţiona. Stabileşte de la început gusturile lui şi achziţionează un obiect dintr-un material şi o culoare pe placul destinatarului. Vei găsi un cadou handmade perfect pentru el.

Atunci când realizezi ceva cu mâinile tale, surpriza şi admiraţia sunt mult mai mari. Atenţia, respectul şi iubirea pe care le implici în actul creării, sunt trăiri nemăsurabile care îţi dau linişte interioară şi care cresc respectul pentru produsele handmade.

Un cadou handmade pentru el este cea mai bună alegere în cazul în care s-au evaporat toate ideile de cadou şi dacă le-ai încercat aproape pe toate. Un ceas, un suport pentru pix sau chiar un săpun, sunt doar câteva dintre multitudinea de idei dintre care poţi alege. Te vei simţi mult mai apreciată, respectată şi iubită. Oricine adoră atunci când vede că cineva îi oferă un produs handmade, iar atunci când produsul este creat chiar de mâinile tale, cu siguranţă nu vei da greş şi vei impresiona aşa cum de la început ţi-ai propus să faci.

Alege un cadou handmade pe care vei şti că îi va folosi, poate ceva simplu şi de care ar avea nevoie. Un portofel, o eşarfă, o curea, un ceas, o brăţară, sunt lucruri pe care le va folosi; suport pentru ochelari sau pentru pixuri, îi va ajuta să fie mai ordonat, iar dacă alegi un colier sau o brăţară, va avea ocazia să arate ce însemni tu pentru el, purtându-le.

De asemenea, un cadou handmade pentru el poate fi şi un obiect vestimentar. Se vede că iubeşte să se îmbrace bine? Atunci încearcă să îi confecţionezi un tricou, mănuşi pentru iarnă sau o eşarfă. Dacă e genul de bărbat care apreciază gestul, opera ta de artă va fi apreciată exact aşa cum îţi vei dori, indiferent că eşti sau nu o artistă adevărată.

Arată că îl iubeşti, că ţii la el şi că este una dintre cele mai importante persoane din viaţa ta. Nimic mai simplu pentru a reuşi acest lucru. Optează pentru un cadou handmade şi va fi poate cel mai reuşit cadou pe care l-ai făcut cuiva.

Aşteptăm să ne spui despre reacţia lui când a văzut cadoul handmade!

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *