Cel mai inedit cadou pentru el − cerere în căsătorie!

cadou pentru elFii tu cea care face următorul pas! Pune la cale o cerere în căsătorie care să rămână memorabilă. Va fi cel mai reuşit cadou pentru el de până acum.

Oamenii se schimbă, se modernizează şi explorează. A cere în căsătorie un bărbat devine din ce în ce mai normal şi foarte căutat. Fii diferită şi nu ezita în a alege cel mai inedit cadou pentru el.  Ceea ce vei face vă va schimba amândurora viaţa şi totul va fi minunat în doi. Pentru a face acest mare pas, cererea în căsătorie, trebuie să fii 100% sigură că iubirea dintre voi este mare şi că amândoi vă doriţi acelaşi lucru. În caz contrar, lasă pe seama lui această decizie şi aşa te vei convinge dacă te vrea pentru tot restul vieţii sau nu.

Totul e să găseşti cea mai bună alegere pentru cerere în căsătorie. Nu este aşa de greu, poate doar începutul. Pentru asta ne ai pentru noi, pentru a-ţi da cele mai bune idei şi pentru a ne bucura de reuşita ta.

Cu siguranţă aţi fost împreună la un film la cinema măcar o dată. Dacă este un lucru pe care îl faceţi destul de des, cu atât mai bine.

Paşii pe care trebuie să îi urmezi pentru o cerere în căsătorie:

  • În primul rând, vorbeşte cu directorul cinematografului şi convinge-l să difuzeze un filmuleţ cu voi doi după ce filmul de dragoste pe care l-aţi vizionat s-a terminat. În cazul în care va fi nevoie, pregăteşte o sumă de bani pentru ca cel mai inedit cadou pentru el să se poată realiza.
  • Apoi, adună toate filmuleţele şi pozele pe care le aveţi împreună şi realizează un colaj. Aici va intra şi partea înregistrată în care îi spui ce înseamnă el pentru tine şi cât de mult îl iubeşti. Locul în care poţi înregistra ar trebui să fie acel loc în care v-aţi întâlnit prima dată şi unde mai mergeţi cu mare drag. Pe fundal pune melodiile care înseamnă ceva anume pentru voi. În cazul în care nu eşti prea bună prietenă cu tehnologia, apelează la un prieten sau la un centru specializat.
  • Spune-i că pregăteşti o seară specială şi că este nevoit să îmbrace haine mai elegante. Fiecare detaliu contează! Tu trebuie să fii cât mai elegantă şi sexi, astfel încât să îl dai gata.
  • Pentru momentul cererii pregăteşte un mini discurs în care să îi declari iubirea pe care o ai doar pentru el. Inelul este opţional. Dacă eşti destul de îndrăzneaţă nu renunţa la idee.
  • Seara va continua cu o cină romantică la un nou restaurant de care el încă nu ştie. Sună înainte pentru a face rezervare şi pentru a pune la cale împreună cu proprietarii şi angajaţii acestuia o seară cu lumânări şi cu muzica voastră preferată, care să vă încânte.
  • Pentru noaptea care va urma achiziţionează cea mai sexi lenjerie pe care o găseşti. Iubitul tău va aprecia mult felul în care ai ales să încheiaţi seara.

Dacă nu eşti sigură pe faptul că şi el şi-ar dori acelaşi lucru, mai bine ai alege un alt cadou. Însă dacă eşti convinsă că te vrea alături pentru tot restul vieţii, merită să faci acest pas înspre fericirea voastră. Fii tu cea care decide să facă mult aşteptata cerere în căsătorie.

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *