Cadou personalizat pentru el

cadou personalizatÎn gaşca ta urmează o altă aniversare, însă cel pe care îl veţi sărbători este cel mai bun prieten al tău, noroc pe care celelalte fete nu l-au avut. Îi împărtăşeşti orice bucurie sau suferinţă trăită de tine, e acolo mereu când ai nevoie şi ştie să fie cu adevărat un bun prieten. Te gândeşti de ceva timp care ar fi cel mai potrivit cadou pentru el, ai găsit mai multe variante însă chiar nu te poţi decide care dintre ele ar da lovitura şi care într-adevăr l-ar impresiona.

A fost alături de tine când ţi-ai cumpărat o bluză nouă, aţi ieşit în oraş să luaţi masa cu o ocazie anume şi a fost acolo când ai primit un nou animăluţ. Ca de fiecare dată, aţi făcut forografii pentru ca niciun moment petrecut împreună să nu fie uitat de niciunul dintre voi şi chiar dacă timpul va trece şi poate veţi fi în părţi diferite ale lumii, acele clipe vor rămâne în suflet, dar vor fi şi poze care vă pot ajuta să rememoraţi totul de câte ori doriţi. Cu acestea poţi realiza un cadou personalizat pentru el şi care aduce, cu siguranţă, un plus de originalitate. Alege-le pe cele care crezi tu că au mai multă însemnătate pentru amândoi şi care marchează un eveniment care nu merită a fi uitat şi alege un mesaj, iar cu acestea două și cu ajutorul celor de la o tipografie va rezulta un tricou de toată pomina. Ce poţi scrie sunt replici sau cuvinte care pentru voi au o altă valoare decât pentru ceilalţi şi pe care nu o mai ştie nimeni, aşa cu siguranţă îl vei surprinde într-un mod foarte plăcut. Este important să îi cunoşti mărimea la haine pentru ca acest cadou personalizat pentru el să fie reuşit şi, de asemenea, să îi ştii preferinţele în domeniu de culori, alegând-o pe cea care i se potriveşte şi pe care o adoră.

În cazul în care în loc de tricou preferi altceva, una dintre opțiuni ar fi o cană care să conțină aceleași fotografii și același mesaj. Așa, atunci când își va bea cafeaua dimineața își va reaminti că are o prietenie care va rezista în timp şi care merită preţuită. În cazul în care cana se va sparge din greşeală, poţi opta pentru încă una şi care o ţii tu pentru a fi a doua parte din surpriză atunci când va fi cazul. Oricare ar fi alegerea ta, scopul este ca, dintre toate cadourile pe care le va primi, al tău să fie cel mai reuşit şi care să bucure sincer.

Nimic nu este mai frumos ca atunci când ai prietenii cei mai buni alături de tine în cea mai importantă zi din an, ziua în care ai venit pe lume. Aceasta trebuie sărbătorită în aşa fel încât să simţi că doar tu contezi, iar cei de lângă tine prin prezenţă şi prin cadouri care mai de care mai speciale, te cinstesc.

Tu ce cadou personalizat pentru el ai alege? Tricoul sau cana? Împărtăşeşte-ne alegerea ta şi motiveaz-o în scris.

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *