Cadouri interesante petrecerea burlăcițelor

cadou petrecere burlacitePrietena ta cea mai bună, cu care ai copilărit și cu care ai împărțit de la jucării și dulciuri până la cele mai intime secrete, a decis să facă pasul cel mare, acela de a se mărita. Din acest moment nu vă veți mai putea vedea la fel de des, ieșirile voastre nu vor mai fi zilnice și la fel de nebunatice și pline de aventuri ca înainte. Prin urmare, cu această ocazie, trebuie să pregătești o super petrecere, pe care să nu o uite prea curând. De asemenea, trebuie să te asiguri că și cadoul pe care i-l oferi va fi unul original și surprinzător. În acest articol vei afla câteva idei interesante de cadouri bune de oferit la o petrecere a burlăcițelor, în funcție și de caracterul prietenei tale.

Genul vampă

Dacă prietena ta este genul de femeie vampă, un cadou potrivit pentru ea ar fi o gentuță roșie, sexi, din catifea sau din piele, în care aceasta să își așeze trusa de machiaj atunci când iese în oraș. De asemenea, ai putea să îi oferi această gentuță direct ,,utilată”, conținând un ruj roșu, un luciu de buze, ojă într-o culoare seducătorare și un rimel.

De asemenea, unei femei fatale i se va părea încântător și următorul cadou: o pereche de pantofi cu toc cui, foarte înalți sau o pereche de platforme, la fel foarte înalte și în culori de nuanțe seducătoare, cum ar fi roșu sau negru.

Genul clasic

Dacă prietena ta este genul clasic, tradițional, să nu crezi că aceasta se traduce prin ușor de mulțumit. Ca și în cazul altor femei, gusturile și cerințele sunt la fel de ridicate. Pentru o astfel de femeie trebuie să găsești un cadou care să reprezinte o combinație între stilat, practic și echilibrat. Cadourile care s-ar încadra în această categorie ar fi: un ceas, o vază din secolul al XIX-lea, o statuetă clasică, uleiuri aromatice pentru baie, o agendă electronică.

Genul petrecăreț

Dacă prietena este genul de fată petrecăreață, care animă sufletul oricărei petreceri, un cadou super-original ar fi să îi pregătești un kit numit ,,mahmureala de acasă”. Acesta constă într-un set de păhărele pentru vodkă, pe care le poți așeza într-o găleată de metal, utilă atunci când apar grețurile provocate de mahmureală. În găleată poți să pui și câteva aspirine, utile în combaterea durerilor de cap, calmante pentru stomac, bandaje și o sticlă de vodkă. Cu siguranță cadoul tău va fi apreciat și va stârni multe hohote de râs.

De asemenea, pentru prietena ta petrecăreață ai putea cumpăra și o mașină de făcut cocktailuri. Dat fiind faptul că ieșirile în oraș se vor rări, acum veți putea savura direct de acasă cele mai exotice cocktailuri.

Cu aceste idei de cadouri sigur nu vei dai greș. Care dintre aceste idei ți se pare cea mai originală și pe care ai dori să o pui în practică?

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *