Crema hidratanta antirid

crema_hidratanta_antiridȚi-ar plăcea să rămâi veșnic tânără? O crema hidratanta antirid e o solutie la indemana. Chiar daca societatea în care trăim, nu ne prea permite să ne bucurăm de tot ceea ce ne înconjoară, astfel  fiind mereu încruntați, îngrijorați sau prea obosiți, forțând astfel mușchii faciali să se încordeze mult prea des, trebuie sa contracaram cu diverse metode. Sa stergem urmele acestor încordări, fie ele încruntări sau zâmbete, care provoacă riduri premature, de cele mai multe ori.

Sunt convinsă, că ai încercat cel puțin zece creme care, promiteau întinerirea imediată a tenului tău. Ai rămas rece observând că ai investit o groază de bani pentru acest scop și nu ai văzut rezultate. Multe din ele, accentuând ridurile sau provocând mari daune, în urma utilizării acestor creme.

Dă-mi voie, să îți prezint o crema hidratanta antirid care nu se dezice. Intense! Intense este o cremă nutritivă pentru ten ridat cu pudra de diamant si venin de vipera Ammodytes +. Acesta este un produs 100% natural care îți oferă strict ceea ce îți dorești având două componente principale pudră de diamant și venin de viperă.

Crema funcționează într-un mod uimitor și incredibil de simplu. Pudra de Diamant funcționează ca o cremă exfoliantă. Fiecare femeie știe că exfolierea pielii este esențială pentru eliminarea celulelor moarte, pielea rămânând mai fină chiar după prima utilizare. Dar asta nu e tot. Datorită acestor particule microscopice, crema pătrunde mult mai adânc în piele eliberând toate elementele ajutătoare întineririi tenului tău. Veninul de viperă, pare a fi o componentă cel puțin înfricoșătoare, însă te asigur că nu este nimic toxic în acesta. Nu ai idee cât de benefic este acesta de fapt. Veninul amorțește mușchii feței relaxându-i, atenuând astfel ridurile existente, asigurând o mai bună circulație la acest nivel.

Am menționat că acest produs este 100% natural, însă, am amintit doar două dintre elementele acesteia. Spirulina, uleiurile de avocado și de argan, unt de cacao, ulei de măsline, miere, extractul a unsprezece plante, vitamina A și vitamina B sunt și ele componentele acestei creme miraculoase. Acestea împreună  ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire, la hrănirea și hidratarea tenului, protejează împotriva razelor UV și nu lasă senzația de ten gras.

Sună promițător, nu e așa? Această cremă hidratantă, chiar dă roade și nu te va dezamăgi din nici un punct de vedere. Trebuie totuși să utilizezi crema în mod regulat pentru a obține cele mai bune rezultate. Această cremă nu este recomandată tuturor femeilor ci doar celor peste treizeci și cinci de ani, deoarece tenul tânăr nu se lovește de astfel de probleme.

Intense – cremă nutritivă pentru ten ridat cu pudra de diamant si venin de vipera Ammodytes +, stă la dispoziția ta la un preț decent, de 156 de lei, într-un gramaj de 30 de ml. Dacă te-ai săturat să cauți și să încerci diverse creme hidratante antirid în zadar, te invit să încerci această cremă specială, care te va surprinde chiar de la prima utilizare!

Dacă iubești tinerețea, alege să o prelungești! Alege chiar azi crema potrivită ție!

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

3 comentarii la “Crema hidratanta antirid

  1. Pingback: Ceaiuri benefice pentru piele

  2. Pingback: Metode de ingrijire a tenului (1)

  3. Pingback: Cum să obții și să menții un ten sănătos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *