Crema remodelatoare anticelulitica

Se spune ca noi trebuie să fim în armonie cu corpul nostru, deoarece trupul nostru e templul nostru. Noi în general ne dorim să arătăm perfect. Asta însemnând o piele catifelată fină și fără imperfecțiuni. Femeile sunt mult mai predispuse celulitei decât bărbații, tocmai de aceea trebuie sa o prevenim. Metoda cea mai buna este o cremă remodelatoare anticelulitică.

Trebuie să evoluăm și să trecem peste stereotipul care spune ca doar femeile supraponderale prezintă celulită. Acest lucru este complet fals. În general, celulita apare nu doar persoanelor cu surplusuri de grăsime ci aproximativ tuturor fetelor și femeilor. Acest lucru este cauzat în mare parte din cauza lipsei antrenamentelor sportive, dar și alimentației necorespunzătoare. Pentru o piele fermă este nevoie de ședințe sportive intense și de o dietă strictă în care să te ferești de alimentele prăjite și îmbibate în ulei. Dar s-a descoperit o metodă revoluționară prin care putem „trișa”  și să rărim antrenamentele dificile. Este clar că multă lume este în lipsă de timp și energie pentru a putea merge la sală după o zi grea și obositoare la muncă. Astfel eu îți prezint SLIM – crema remodelatoare anticelulitică cu venin de viperă.

Formula revoluționară a acestei creme te ajută la recăpătarea fermității pielii prin substanțele componente. Veninul de viperă are rolul de a stimula producerea colagenului oferind elasticitate pielii și de asemenea, are efect de antiinflamator și analgezic la nivel local. Iedera, ardeiul iute, combinate cu vitamina E, activează microcirculația și combat cauzele și formele de manifestare ale celulitei. Nuca împreună cu  algele au acțiune solubilizantă. Mesteacănul și magneziul împiedică stocarea grăsimilor în țesuturile pielii. Argila și vitamina C, restabilește metabolismul la nivelul pielii. Coada calului și mușețelul joacă un rol foarte important în împiedicarea fenomenului de îmbătrânire a țesutului și ajută la tonifierea și restructurarea epidermei infiltrate cu depozite de celulită.

Crema remodelatoare anticelulitică cu venin de viperă trebuie aplicată pe pielea curată și se masează până la absorbția acesteia. Acest produs trebuie utilizat în mod regulat pentru apariția rezultatelor. Nu trebuie să vă așteptați la minuni de la prima aplicare, deoarece această acțiune trebuie tratată cu multă răbdare. Totuși pentru rezultate mai rapide eu vă recomand, în paralel cu utilizarea cremei, efectuarea a zece minute de exerciții pe zi la nivelul picioarelor. Genuflexiuni și fandări. Aceste două exerciții ajută mult la progresul împotriva celulitei și de asemenea conferă un aspect rotunjit ai mușchilor fesieri și de asemenea tonifică mușchii picioarelor. Nu este necesar să ții diete drastice, doar ai nevoie de câteva reguli simple de urmat și anume: Nu mânca după ora optsprezece, încearcă să ai cinci mese echilibrate pe zi și nu în ultimul timp bea cel puțin doi litri de apă pe zi.

Fii pregătită să porți costumul de baie preferat, fără a mai fi jenată din cauza celulitei, spune-i adio acestei probleme cu ajutorul cremei remodelatoare anticelulitică cu venin de viperă. Aceasta poate fii achiziționată la prețul promoțional de 59 lei la gramajul de 300 de ml. Nu mai amâna acest pas, apune DA acestei schimbări chiar acum.

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *