Cum să te folosești de pasiunea ta pentru desen.

Hobby-urile! Ele sunt cele care ne scapă să evadăm din viața cotidiană. Pentru unii e muzica, pentru alții dansul, sportul, sau multe altele. Desenul este o activitate care te poate deconecta de tot ceea ce te înconjoară. Această artă scoate tot ce e mai bun dintr-un om.

Iubirea pentru desen îți poate deschide multe căi în viață. Dă-mi voie să îți prezint câteva idei pentru a combina pasiunea, hobby-ul cu munca.

Imaginația pe care o deprinzi cu ajutorul desenului, te poate ajuta în gospodărie,  mai exact la gătit. Imaginează-ți cât de minunat ar arăta farfuriile gătite de tine, astfel pe lângă gust îi vei da un aspect demn de premiul oscar. Un tort făcut de tine ar pune milioane de zâmbete pe chipurile copiilor. Ai putea crea orice.

O altă portiță deschisă de către desen este design-ul. Poți face minuni în decorarea interioară a locuințelor. Cu gusturile tale este imposibil să dai greș. Vei crea ceva unic și diferit de fiecare dată. Dacă talentul tău te ajută suficient de mult pictează pe pereți. Da! Ai citit bine! Fă-ți de cap cu pereții. Creează un album cu toate picturile tale, potențiali clienți te vor căuta deoarece lumea are nevoie de puțină culoare în viața lor. Lovește-i cu talentul tău, lasă-ți imaginația să zboare și uimește-i pe cei din jur.

Când am spus că te poți ocupa de design, nu mă refeream doar la design interior, ci și la design vestimentar. Punându-ți imaginația la contribuție vei ajunge un cunoscut designer vestimentar, creând ceva exact pe placul tău. De câte ori ți-ai dorit, atunci când erai un copil să îți creezi propria linie vestimentară? Ei bine trebuie să încerci! Continuând și dezvoltându-ți talentul vei ajunge foarte departe reușind să fi designerul vedetelor.

Poți opta pentru crearea benzilor desenate. Dacă ai fost înzestrat cu răbdare și ai un suflet de copil, poți fi creativ și să creezi benzi desenate pentru fetițele și băiețeii de pretutindeni. De asemenea poți încerca să creezi chiar desene animate ingenioase. Totuși dacă talentul tău se află pe o culme foarte înaltă încearcă să îți faci autoportretul. După terminarea acestuia cere și părerea sinceră a unui expert.  Dacă este una excelentă, exersează și lansează-te pe piață creând portrete originale pentru alții.

Te-ai gândit vreodată la modele pentru bijuterii? Cine le creează? Oamenii dedicați artei. La fel ca și în cazul designului vestimentar, tu poți ajunge să creezi o gamă largă de bijuterii rafinate pentru orice gust, de la inele finuțe la coliere exclusive.

Nu în ultimul rând prin muncă și dedicație poți ajunge un profesor. Daca iubești copii la fel de mult ca și desenul poți deveni un profesor de desen. Imaginează-ți vei combina pasiunea, iubirea și munca într-o singură îndeletnicire. Aceasta este cea mai armonioasă combinație.

Pentru a atinge toate aceste țeluri trebuie să ști că vei parcurge o muncă anevoioasă și grea, însă dacă ești un om perseverent vei atinge chiar și munții. Lasă artistul din tine să iasă la suprafață și să arate lumii de ce este în stare!

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *