Despre Sfaturi Practice

sfaturi practiceArticolele și sfaturile practice publicate pe acest site sunt scrise fie ca urmare a experienței proprii, directe și nemijlocite, fie în urma unor investigații sau cercetări făcute de autorul fiecărui articol. Prin articolele noastre vrem să împărtășim din experiența proprie, în ideea că sfaturile noastre vor fi utile și altora. Comentariile, observațiile și sugestiile voastre legate de informațiile și sfaturile noastre sunt binevenite. Cu cât există mai multe puncte de vedere, cu atât este mai completă imaginea de ansamblu asupra unui aspect descris.

Puteți consulta oricare sfaturi practice fie cautând direct pe situl nostru, fie răsfoind categoriile articolelor. Fiecare secțiune conține și o descriere generală arătând ce categorie de sfaturi practice este cuprinsă în respectivul capitol.

Pe lângă sfaturi practice, vrem să venim în întâmpinarea voastră și cu diverse informații organizate pe domenii de activate umană. Uneori dorim să promovăm ideile altora, dacă considerăm că aceste idei sunt originale, utile, ușor de pus în practică și adaugă valoare comunității sfaturipractice.ro. Acestea pot varia de la sfaturi practice în bucătărie foarte simple și ușor de aplicat, de exemplu cum să faci cupe din ciocolată, și până la cele mai noi și moderne sfaturi legate de combaterea umidității și, implicit, a mucegaiului. Nu neglijăm nici problemele mai delicate cum ar fi relațiile personale,  succesul personal sau sportul și sănătatea.

Sfaturipractice.ro și-a început activitatea în februarie 2014, și se bucură de o atenție tot mai crescută din partea tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani.

Ne dorim să extindem în permanență numărul articolelor și domeniilor de activitate cuprinse și așteptăm să ne scrieți cu încredere fie prin email, fie comentând direct pe articolele publicate. Scrieți-ne cu încredere despre temele sau problemele despre care vreți să scriem sau să discutăm și vom încerca să vă răspundem printr-un articol sau linkuri către alte site-uri relevante problemei aduse în discuție.

Toate acestea pentru că credem cu tărie în sloganul „Învață pe seama noastră!”