Idee cadou pentru iubit: un câine

Ai rămas în pană de idei de cadou pentru iubit? De ce să nu-i oferi un câine iubitului? Ei bine, dacă pare un tip destul de dur şi nu este atent la detalii, ce poţi face este să îi oferi un cadou mai special, un căţel.

idee cadou pt iubitÎn antichitate, patrupedele erau folosite pentru vânătoare, jocuri în arene, operaţiuni militare şi pentru lupte. Astăzi, datorită psihologiei animale şi a evoluţiei dresajului, utilitatea lor este mult mai complexă, sunt folosiţi în armată, în poliţie, la tragerea săniilor pe zăpezile polare, în căutarea persoanelor dispărute, la recuperarea copiilor bolnavi, la însoţirea orbilor şi multe altele ca cele exemplificate. Pe lângă toate acestea, iubirea, protecţia şi devotamentul sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le oferă prietenilor lor, adică oamenilor.

Poate nu ştiai, există asemănări între câini şi bărbaţi: ocupă foarte mult spaţiu în pat, au o  teamă inexplicabilă faţă de aspiratoare, nu înţeleg de ce ne plac nouă pisicile, nu spun ce îi supără şi adulmecă imediat dacă vine vreun mascul pe teritoriul lor. Când se simt atacaţi sau chiar atunci când simt frică în adversarul lor, nu mai stau pe gând şi atacă cu un scop anume.

Aceste fiinţe necuvântătoare oferă ceea ce primesc, iubesc atunci când sunt iubite la rândul lor şi ocrotesc dacă simt cu adevărat să facă asta.  A fi câine nu înseamnă să asculţi ordine, ci să faci un lucru pe placul cuiva, să iubeşti chiar şi atunci când ţi se greşeşte, să păzeşti cu viaţa ta când stăpânul tău este în pericol, asta doar pentru a primi în schimb adăpost, iubire şi atenţie.

Cele mai importante motive pentru care această idee de cadou, un câine, este potrivită unui baiat sunt următoarele: masculul nostru are nevoie de cineva asupra căruia să îşi axeze atenţia în cazul în care lipsim; dacă este un amic sau  un prieten, va începe să iubească mai mult viaţa şi vor fi fericiţi; iar atunci când ştim că destinatarul cadoului nu prea ştie să iubească, este o şansă potrivită de a începe să facă acest sublim şi perfect sentiment.

Responsabilitatea este un alt motiv pentru care să-i oferi un câine unui băiat sau bărbat. Acesta are nevoie de hrană, necesită îngrijire, trebuie plimbat şi cere iubire. La fel ca tine, are un program exact pentru fiecare lucru pe tot parcursul zilei, iar singuri nu îl pot parcurge, având nevoie de ajutor. Rezultă faptul că oricine poate deveni mai responsabil faţă de cum era înainte şi poate vedea lumea cu ochi mai buni.

De ce sa oferi un caine unui baiat? Ei bine, raspunsul exact la întrebare îl vei afla după ceva timp după ce i l-ai făcut cadou. Este de ajuns să ieşiţi în trei la o plimbare şi să observi schimbările. Râde mult mai mult, este foarte responsabil, programul îi este mult mai ordonat iar liniştea predomină în viaţa lui. Este un început pentru el şi o continuare care îi asigură mai multă stabilitate în ceea ce îşi va propune să facă. Fă acest lucru şi te asigur că vei impresiona o persoană dragă ţie. Chiar dacă e o idee de cadou pentru iubit, și tu trebuie să iubești câinii.

Ai oferit un câine unui băiat? Care a fost reacţia lui?

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *