Idee cadou pentru el: sport extrem

idee cadou sport extremSpune de ceva timp că viaţa lui este prea plictisitoare sau pur şi simplu ți-ai dat tu seama de asta? Un sport extrem este un cadou pentru el, pentru curajosul din el, care-i va pica cu tronc. Pentru un aşa cadou nu este neapărată o ocazie anume, trebuie să fii decisă că de aşa ceva are nevoie şi atât.

Activităţile sportive care implică un risc substanţial la adresa vieţii şi includ viteză, efort fizic sau înălţimi mari sunt incluse în grupa de sporturi extreme. Emoţia şi fiorul sunt caracteristici ale acestui sport. S-a răspândit în toată lumea şi a devenit popular în rândul tinerilor din timpurile moderne. Dacă eşti o împătimită a acestui tip de sport, este cu atât mai bine, însă dacă nu ai încercat acest lucru până acum, ar fi ocazia potrivită să îi arăţi că nu eşti o fricoasă, ci că eşti o curajoasă la fel ca el.

Paraşutism, scufundări, explorări subacvatice, motocross, enduro, kiteboarding, drumeţii pe munte, bungee jumping, surfing, windsurfing, zborul cu deltaplanul, zborul cu parapanta, zborul cu balonul cu aer cald, skydiving, ciclism montan, alpinism, alpinism pe gheaţă sunt doar câteva exemple de unde poţi alege ceea ce crezi că i se potriveşte celui de lângă tine. Cascadoriile şi provocările periculoase intră şi ele în această categorie.

Adrenalina este un hormon secretat în sânge de o anumită glandă în situaţii extreme. Determină creşterea frecvenţei cardiace şi dilatarea bronhiilor, pregătind organismul pentru o producere mai mare de energie, prin arderea lipidelor şi sinteza glucozei. Omul caută să simtă ceva mai deosebit decât faptele de peste zi, ajungând să simtă o nevoie tot mai mare de a elibera energia acumulată peste zi. Nevoia de nou şi de senzaţional capătă o tot mai mare amploare. Nu oricine este în stare de asemenea sporturi, trebuie să fii sigură că cel de lângă tine este un curajos sau poate a mai practicat aşa ceva.

Vei şti că ai făcut o alegere bună atunci când va fi pus faţă în faţă cu cadoul pentru el. În cazul în care nu îi va plăcea, nimic nu este pierdut, deoarece va preţui din ce în ce mai mult ceea ce faci pentru el. De ce un sport extrem pentru curajosul din el? Ei bine, la aşa ceva sigur nu te-ai gândit şi este ocazia perfectă să îi demonstrezi că la voi nu există monotonie şi că sunteţi deschişi la lucruri noi. Încercaţi să „fugiţi” de lucrurile pe care le faceţi zi de zi şi „evadaţi” într-o lume încă neexperimentată de niciunul dintre voi sau chiar nici de prietenii voştri.

Un sport extrem cadou pentru el este cel mai eficient mod de a-şi satisface setea de adrenalină. Sunteţi tineri! Nu mai aşteptaţi şi profitaţi de acest lucru. Aşa, la bătrâneţe, veţi putea spune că aţi încercat aproape totul în viaţa asta şi că nu aţi pierdut nicio ocazie în care să o duceţi la extrem, însă într-un mod plăcut.

Ce zici? Este o alegere bună un sport extrem drept cadou pentru el? Dacă ai făcut până acum un asemenea cadou, te rugăm să laşi în comentariu care a fost reacţia celui/celei căruia/căreia i-ai făcut o asemenea surpriză!

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *