Idei cadouri de Crăciun pentru iubit

Spiritul Crăciunului îi adună pe cei dragi și îi unește din toate colțurile lumii. Cu toate că ai amânat momentul alegerii unui cadou pentru iubitul tău, îți pare rău că nu ai făcut-o mai devreme deoarece acum ești pusă într-o mare dificultate. Nu e nici o problemă, eu îți scriu pentru a te ajuta în alegerea cadoului potrivit. Trebuie să ți cont de cadourile făcute în trecut pentru a nu te repeta. De asemenea trebuie să îi cunoști foarte bine hobby-urile și pasiunile. Ține minte! Iubitului tău îi vor plăcea toate cadourile pe care i le vei dărui, dacă acestea sunt dăruite din inimă.

Prima idee constă în dăruirea un pulover călduros de iarnă, poate chiar cu motive de sărbătoare, iar alăturat puloverului adaugă ciocolata sa preferată. Este un cadou micuț, modest dar de efect. Poți înlocui puloverul cu un ceas. Căuta unul pe gustul său, însă trebuie să ai mare grijă la brățara ceasului deoarece s-au putea să fie prea mare sau să nu îl poată închide. Iată un truc micuț pentru măsurarea încheieturii sale fără să-și dea seama de intențiile tale. Atunci când e distras, cuprinde-i încheietura cu degetul mare si arătător, și îi afli măsura.

Un cadou potrivit și elegant constă în cumpărarea unui parfum. Trebuie să ai mare grijă la gusturile sale deoarece nu vrei să te trezești după un an cu sticluța de parfum prăfuită pe raft. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este să dai greș.  Bineînțeles este puțin mai costisitor dacă îți dorești ceva de înaltă calitate. Poți adăuga pe lângă acest parfum un portmoneu, bineînțeles de piele. În acest portmoneu adaugă poza sa preferată cu voi doi. Așteaptă momentul despachetării cadoului și surprinde-i bucuria pe chip.

Dacă îl cunoști ca fiind un băiat responsabil și de asemenea,  posibilitățile și dorințele, dăruiește-i o micuță viață, un cățeluș.  Este un cadou sensibil dar unul foarte mare. Nu poți dărui un astfel de cadou dacă nu ești sigură de viitorul proprietar al său, nu îți dorești ca, acel micuț suflet să ajungă abandonat pe străzile periculoase. Dacă faci acest cadou ești forțată de împrejurări să cumperi și mâncare pentru acest cățel.

Un cadou care ar pune amprenta pe sufletul său, este un cadou personalizat. Mai exact un calendar personalizat. Alege cele mai expresive fotografii, realizate cu un an în urmă și apelează la un magazin cu accesorii personalizate pentru a pune cap la cap pozele împreună cu acel calendar. Poți fi sigură că acest cadou va fii utilizat pe întreaga perioadă a anului. De asemenea poți opta și pentru căni personalizate sau puzzle-uri cu imaginea voastră.

Sper astfel că te-am scos din ceață și aceste idei te vor inspira în alegerea cadoului potrivit. Trebuie să dăruiești mereu cu sufletul. Nu e necesar să cumperi cele mai luxoase cadouri pentru a-l impresiona, deoarece este foarte posibil să cazi în extrema penibilului. Iubirea nu se poate cumpăra. Dragostea este cel mai puternic sentiment, care trebuie să domine nu doar în perioada Crăciunului, ci pe toată durata vieții.

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *