Idei cadouri de Crăciun pentru mama

idee cadou craciun mamaMama! Persoana care merită iubire necondiționată, persoana care îți aduce căldură în inimă cu prezența sa. Această minunată ființă a făcut și face orice pentru a vedea numai zâmbete pe chipul tău, așa că, de se să nu faci și tu la fel?. Oricât te-ai gândit la cadouri ideale, speciale pentru mama ta, nu ai reușit până acum să găsești unul, deoarece ești conștient, de faptul că ea merită întotdeauna mai mult.  În această frumoasă perioadă a anului, plină de cadouri, îți voi întinde o mână de ajutor pentru a găsi cadoul potrivit mamei tale de Crăciun.

Dacă ai întreba-o pe ea ce își dorește, cu siguranță va răspunde cu sănătate și voie bună. Te va pune în ceață. Totuși poți tu găsi ceva pe lângă bunătate și voie bună. Gândește-te la setul său preferat de pahare, care de-a lungul timpului s-a deteriorat. Ba s-a ciobit unul din ele, ba unu a dispărut de pe suprafața pământului. Dă-ți silința să găsești un set asemănător împachetează-l, iar la final pune o fundă mare cu numele său pe ea.

Pentru înghețurile de care veți avea  parte pe atunci, ar fi bine să cumperi un set de mănuși cu fular. Nu e neapărat să le cumperi, dacă ești talentat și ai răbdare le poți tricota chiar tu! Știi ce se spune despre un lucru făcut de mână! Poți opta de asemenea pentru un set complet de maniciură.

O mamă, își dorește de obicei, să aibă întreaga familie reunită de sărbători. Anul acesta, fă o schimbare și renunță la planurile cu colegii. Pregătește chiar tu toate decorațiunile necesare, iar în ajunul Crăciunului surprinde-i pe toți membrii familiei și scoate-i la o plimbare în centrul orașului, umple inimile alor tăi cu bucuria și căldura Crăciunului. Dacă ați renunțat la vechile obiceiuri de a umbla din casă în casă pentru a vesti nașterea Domnului, nu este o idee rea să le reluați. Familia trebuie întregită în cele mai importante și sfinte momente.

Fii conștient că un cadou dăruit din inimă învinge cu ușurință unul extravagant și scump. Ceva mic și drăguț, util pe toată perioada anului. Un calendar personalizat. Adună toate pozele familiei făcute cu un an în urmă, alege douăsprezece fotografii  pline de expresivitate și să emane doar bucurie. Pe jumătate munca este făcută. Mai trebuie doar să apelezi la un magazin cu accesorii personalizate care să te ajute. Așează-l frumos sub bradul împodobit și așteaptă să fie descoperit. Fi pregătit să fie impresionată până la lacrimi. Cu restul fotografiile poți realiza un colaj. Ei bine de aici ai două opțiuni! Fie înrămezi colajul și îl agăți de perete, fie faci din acest colaj un puzzle. Va fi adorată oricare variantă

Nu sta până în ultima clipă să faci cumpărăturile de Crăciun. Nu vrei să ajungi să stai la coadă și să rămâi în pană de idei tocmai în ajunul Crăciunului. Nu uita! Dăruiește cu inima!  Mama ta, va primi orice de la tine, punând în special accentul, pe gestul făcut de către tine.

Sărbători fericite!

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *