Idei cadouri de dragobete

Sărbătoarea  Dragobetelor este mereu uitată și neglijată de către români. În prin plan se află Valentine’s day, iar din păcate sărbătoarea noastră tradițională, este uitată. Nu de toată lumea însă! Există persoane care acordă tandrețe iubitei sau iubitului, cu ocazia acestei sărbători. Aceasta are loc în 24 februarie și este este considerată ca fiind ziua în care răzbește primăvara în fața iernii crunte. După cum bine știm, și în cadrul aceste sărbători, ai nevoie de câteva idei pentru găsirea cadoului potrivit, persoanei dragi. Iată-le mai jos, pe cele mai bune.

Dacă iubiți să petreceți timpul împreună  și de asemenea iubiți sportul, eu îți sugerez să îi dăruiești un abonament la sală. Va fi ceva inedit, ceva la care nu s-ar aștepta. Amplifică totul cumpărându-ți și tu un abonament. Poți opta pentru o zi la SPA, dacă sportul nu este chiar pe gustul vostru. Un tratament complet pentru amândoi. Imaginează-ți o zi plină de masaj, saună, plus relaxare în piscina cu jacuzzi. Un festin! Oferiți-vă o zi de relaxare completă! O meritați!

Dacă nici una din ideile de mai sus nu te încântă, îți propun ceva mai extrem. O plimbare cu balonul. Pregătește-ți tot ce ai nevoie pentru momentul în care veți pluti în aer. Peisajul va fi unul care îi va tăia respirația. Va fii un cadou pe care nu îl va uita prea ușor.

Un bilet la cinema poate părea puțin banal, însă, dacă îl vei combina cu o cină romantică în doi, prinde culoare și va deveni ceva pe gustul vostru. Fiind o sărbătoare care emană romantism, eu îți sugerez un film, bineînțeles romantic. Cina pe care o plănuiești poate avea loc în oraș, dar, la fel de bine dă și o cină în propriul apartament, în care bucătarul, vei fi chiar tu. Acest cadou îi va demonstra persoanei iubite, tandrețea de care dai dovadă.

Îți poți surprinde persoana iubită, cu un cadou hand made. Să nu uiți niciodată că un cadou făcut chiar de mâna ta va fi mai apreciat decât tot aurul din lume. Urmărește mai multe filmulețe pe internet și învață să faci o cutiuță din hârtii colorate. În această cutiuță printează pozele voastre preferate și scrie pe spatele fiecăreia câte un cuvânt astfel încât, odată aranjate să reprezinte un frumos mesaj de dragoste. Vei fi foarte mulțumit de bucuria pe care i-o vei crea.

Nu în ultimul rând poți apela la cadourile personalizate. Poți alege, de la tricouri cu mesaje romantice, până la brelocuri și cărți de joc cu pozele voastre. Apelează la un astfel de atelier și analizează fiecare articol în parte. Eu, pentru acest eveniment, îți sugerez să îi dăruiești un glob cu inimioare, care are poza voastră preferată pe fundal. De asemenea poți opta pentru o ramă foto în forma de inimă, în care să aranjezi pozele voastre ,astfel încât, să creezi o poveste.

Indiferent de darul pe care alegi să îl faci, trebuie să îți aduci aminte că, orice cadou dăruit din inimă poate surprinde chiar până la lacrimi persoana iubită. Eu îți urez succes, în pregătirea cadoului perfect, și o zi de Dragobete plină de dragoste!

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *