Idei cadouri logodnă

Logodna, cel mai frumos moment de până atunci a doi îndrăgostiți. E momentul în care, el își face curaj și mărturisește că dorește să își petreacă restul zilelor cu aleasa sa. În cinstea acestui eveniment se organizează o petrecere, la care se păstrează vechea noastră tradiție a cerutului fetei de la părinți. Ca la orice petrecere vorbim de distracție și mici cadouri. Nu trebuie să alegem cele mai pompoase și sofisticate cadouri, păstrează-le pentru nuntă. Mai jos îți voi dezvălui câteva idei de cadouri pentru logodnă.

Un plan de organizare a nunții! Ce presupune? Ei bine, pentru un cuplu, toate detaliile care alcătuiesc nunta pot cauza dureri de cap și nervi inutili. Poți salva tu această situație dăruind o agendă în care poți chiar tu se te ocupi de câteva detalii pentru eveniment. Mare atenție însă la cuplu. Trebuie să îi cunoști foarte bine pentru a le satisface în întregime dorințele. S-ar putea să ai de a face cu o mireasă care dorește să organizeze o nuntă perfectă de una singură, accentul său fiind pus absolut pe fiecare detaliu.

Pentru cea de-a doua idee am ales un album foto. Îl poți dărui gol pentru ca viitorii miri să îl umple cu pozele de la petrecerea de la logodna și de la nuntă. Dacă ești foarte apropiat cuplului poți adăuga tu poze cu cei doi, poze vechi chiar de când erau mici copii. Poți crea o cronologie a relației celor doi de la prima poză de când formează un cuplu până la ultima.

Fiind totuși la o petrecere, șampania trebuie să curgă! În ce? În cele două pahare de șampanie inscripționate cu numele cuplului, pe care tu le vei duce cadou. Este un cadou estetic, destul de elegant și potrivit ocaziei noastre.

Nelipsitele cadouri personalizate, ne vin în ajutor și de această dată. Poți opta pentru două tricouri cu mesaje amuzante pentru cei doi, sau două căni. Ca o mică idee pentru cele două căni îți sugerez ca pe cana lui să fie pus desenul unei mustăți iar pe cana ei poți inscripționa niște buze. Cu aceste cadouri îmbini utilul cu plăcutul. De asemenea, faptul că ai ales un cadou amuzant conferă încredere pentru pasul ce îi așteaptă.

Răsfață-i pe cei doi trimițându-i împreună la SPA. Un masaj relaxant, urmat de saună purificatoare și destindere în jacuzzi este tot ceea ce au nevoie cei doi îndrăgostiți.  Tot stresul și toate energiile negative vor fii lăsate acolo, iar în cele din urmă, cei doi vor fii pregătiți de marele pas.

Ultima dar nu cea din urmă idee, este să mergeți împreună într-un grup mare de prieteni la schi sau snowboard. Distrați-vă împreună și profitați de această perioadă minunată a vieții. Ce doi își vor aminti acest cadou, cu drag, indiferent de câți ani vor trece peste căsnicia lor.

După cum observi, nu e nevoie de niște cadouri sofisticate pentru a crea atmosferă. Tot ce ai nevoie este un strop de dragoste și prietenie adevărată pentru a oferi cele mai dragi amintiri ale dragostei adevărate.

 

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Un comentariu “Idei cadouri logodnă

  1. Cadourile personalizate online reprezinta cea mai buna alternativa pentru cei pretentiosi, cei care nu doresc sa scape din doua miscari in a cumpara un cadou pentru cineva drag. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *