Idei cadouri pentru botez

Venirea pe lume a unui suflet nou și inocent, reprezintă o binecuvântare și un motiv uriaș de sărbătoare. Există o mică tradiție și anume mersul cu mâncarea, pe care românii o pun în practică, chiar și în ziua de astăzi. Cu ocazia botezului nou născutului, poți duce o mică atenție. De la o mică felicitare, până la cadouri tip amintire, de care își vor aduce aminte cu drag. Mai jos am pregătit cele mai bune idei, pentru cadoul de botez al micuțului.

Hainele sau jucăriile sunt cele mai uzuale cadouri de botez, totuși dacă te hotărăști să cumperi hăinuțe trebuie să ți cont de câteva lucruri precum: mărimea hăinuțelor. Nu ai vrea să te prezinți cu ceva foarte mic deoarece riști să nu fie bună piesa vestimentară dăruită. Cumpără ceva cu un număr mai mare deoarece bebelușii cresc foarte repede. De asemenea trebuie să ții cont de faptul că nu te poți duce doar cu o piesă vestimentară. Ideal ar fi să cumperi o ținută completă. Este adevărat că și nașii vor aduce o ținută completă, însă, dacă vezi ceva ce îți place foarte mult, nu te oprește nimeni să îl dăruiești. Dacă te hotărăști să duci și o jucărie, trebuie să fii foarte atent în alegerile pe care le faci, deoarece bebeluși pot înghiții piesele micuțe ale jucăriilor.

Poți opta pentru cadouri de botez care să îi ajute pe părinți, ca de exemplu: un scaun de mașină, un cărucior, un pătuț. Trebuie să îi cunoști destul de bine pe părinți pentru a le cumpăra pe acestea, pentru a ști cu exactitate ce îți doresc. Vei reuși astfel să îi scutești pe părinții de cheltuielile în plus, oferind ceva de care chiar au nevoie.

Cadourile personalizate dau bine cu prilejul oricărei ocazii. Poți personaliza un tricou sau o bluziță cu textul: „Am venit pe lume în urma dragostei dintre mami și tati.” Pe o perniță poți de asemenea să inscripționezi numele bebelușului. Poți să duci o căniță personalizată cu poza celor trei pe aceasta. Acest cadou va ajunge direct la sufletul părinților.

Bijuteriile sunt o bună opțiune în ceea ce privește cadourile pentru botez. O brățară finuță de aur, inscripționată cu numele copilului, împreună cu o fundiță roșie pentru a nu fi deochiat, este alegerea perfectă. Este ceva micuț care nu iasă în evidență.

Persoanele apropiate noilor părinți, pot alege să realizeze un album foto care să cuprindă toate pozele făcute, din momentul în care au început să fie o familie. Sub fiecare poză poți să treci data, dacă o ții minte. De asemenea, o ramă foto stilată, care să țină poza familiei, este  un cadoul finuț și va deveni unul îndrăgit.

Persoanele care nu sunt atât de apropiate noii familii, pot dărui o felicitare, în interiorul cărora vor adăuga bani. Nu este cel mai inspirat cadou însă în criza financiară în care ne aflam, orice leu este bine primit, luând părinților o piatră de pe innimă.

Eu sper că te-am ajutat în alegerea cadoului potrivit pentru noua viață apărută printre noi.

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *