Idei cadouri pentru nunta de argint

Se apropie momentul celebrării mariajului. Se împlinesc douăzeci și cinci de ani de la căsătoria părinților, sau a persoanelor apropiate ție și îți dorești să le dăruiești ceva memorabil. Într-adevăr este un eveniment memorabil, dar în același timp admirabil. Nu este ușor să păstrezi flacăra pasiunii mereu aprinsă, iar cei care reușesc să atingă acest pas, sunt demni de laudă. Îți voi prezenta câteva idei de cadouri pentru celebrarea acestui fin eveniment.

Dacă este aniversarea părinților tăi, poți organiza chiar tu o petrecere. Dacă dânșii locuiesc la casă, umple curtea cu flori! Pomii din curte decorează-i cu luminițe și din loc în loc pune câte o lumânare! Efectul creat cu aceste lumânări, te va uimi chiar și pe tine. Creează o atmosferă ca scoasă dintr-un basm. Același lucru îl poți organiza și în cadrul unui apartament.  Muzica ambientală, să îi poarte pe amândoi pe cele mai înalte culmi ale fericirii. Nu uita un pas esențial de care trebuie să ții cont înainte să te apuci de treabă. Încearcă să îi „trimiți” de acasă, inventând tot felul de scuze, pentru a rămâne singură și să organizezi totul liniștită. Poți să organizezi la fel de bine o excursie, doar pentru ei doi, într-o stațiune la alegere. Este un cadou puțin costisitor, însă trebuie să recunoaștem, părinții sunt cei care merită întreaga noastră atenție măcar o dată în viață.

Dacă te afli în situația de a celebra nunta de argint, a unui cuplu mai puțin apropiat ție, poți opta pentru un alt fel de cadouri. Dacă în centrul atenției se află argintul, bazează-te pe cadouri realizate din acest material. Poți începe de la o cutiuță pentru bijuterii realizată bineînțeles din argint, pentru ea. Pentru el, caută un ceas din argint. Ai grijă să fie pe gustul său. Lasă-ți inventivitatea să zboare! Fă rost de o poză a sărbătoriților, și înrămeaz-o bineînțeles, într-o ramă de argint. Aceasta va lăsa amprenta asupra acestora și le va înmuia inima. Un alt cadou inspirat este achiziționarea a două brățări de argint pentru cei doi sărbătoriți, astfel de câte ori își vor privii încheietura, își vor aminti de tine.

Nu totul trebuie să se rezume la argint. Gândește-te la dorințele mirilor de argint, la plăcerile acestora. Dacă sunt iubitori de plante, poți face cadou un ghiveci cu o plantă rară. Acesta va reprezenta o amintire vie, care va pune un zâmbet pe chipul acestora ori de câte ori vor trece pe lângă ea. O carte bună, pe gustul amândurora va reprezenta un cadou de durată și cu siguranță, va fi apreciat la adevărata sa valoare. Poți de asemenea să apelezi la un atelier de cadouri personalizate. Două căni cu mesaje amuzante sau romantice. De asemenea tricouri cu alte mesaje reprezentative, sau brelocuri placate cu argint pentru amândoi.

La finalul zilei, trebuie să ști că, nu cadoul este cel care contează, ci chiar tu. Ce farmec, ar mai avea această sărbătoare, fără persoanele dragi prin preajmă? Fiind un eveniment de o importanță deosebită, cei dragi sunt în mod obligatoriu în preajmă!

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *