Idei de cadouri pentru petrecerea burlacilor

cadouri petrecerea burlacilor

Petrecerea burlacilor

Fratele sau poate cel mai bun prieten al tău a decis să facă marele pas, acela de a se însura. Ție, în calitate de cel mai bun prieten al său, îți revine mai mult sau mai puțin dificila sarcină (aceasta depinde de tine) de a organiza o super petrecere a burlacilor, care să rămână mult timp în amintirea tuturor participanților. În acest articol vei afla câteva idei de cadouri cu care sigur îl vei surprinde pe viitorul mire în cadrul petrecerii burlacilor, dar și idei prin care poți transforma această petrecere a burlacilor într-una de neuitat.

Probabil cel mai cunoscut cadou în asemenea situații este acela de a angaja o striperiță, care să realizeze un show pe gustul invitaților, dar în special pe gustul viitorului mire. Ca să nu dai greș cu un asemenea cadou, ar trebui să vorbești înainte cu viitorul fost burlac pentru a te asigura că un asemenea cadou nu îl va stânjeni sau nu îl va pune într-o situație incomfortabilă. De asemenea, ar trebui să o anunți și pe viitoarea lui soție și să cădeți cu toții de acord asupra acestui subiect. De îndată ce ai aflat că nu există nimic împotriva acestei idei de cadou, mai trebuie să iei o decizie. Tu trebuie să te hotărăști dacă showul de streaptease va avea loc într-un club sau acasă. Oricare dintre cele două variante par a fi bune, însă cea mai bună pentru buzunarul tău este de a organiza acest show acasă, deoarece în club există riscul ca invitații să își comande diferite băuturi ale căror prețuri sunt cam piperate. În schimb, acasă tu ai control asupra acestui lucru.

Tot pentru a face show, dar de altă natură, ai putea angaja un stand-up comediant bun, care să înveselească puțin atmosfera. Asta îți va mai ușura și ție munca, doar nu poți să le faci chiar pe toate.

Apoi, un alt cadou pe care l-ai putea face cu această ocazie, de petrecere a burlacilor, ar fi să îi cumperi mirelui bilet într-o călătorie inedită. Ai auzit în ultima vreme că ar vrea foarte tare să viziteze un anumit loc? Suprinde-l ducându-l exact acolo! Aceasta și în funcție de destinația pe care el o dorește, precum și de resursele tale financiare. Dacă nu dorește să viziteze un loc anume, fi inventiv. Dacă știi că iubește muntele, du-l acolo, dacă iubește marea, aplică aceeași strategie. Dacă banii nu sunt o problemă pentru tine, ai putea chiar organiza petrecerea burlacilor într-una din aceste locații. Cine știe care va fi următoarea ocazie când acesta va călători singur sau, cel puțin, neînsoțit de ea – viitoarea soție. Prin urmare, această ultimă călătorie în calitate de burlac trebuie să fie una memorabilă.

Pe lângă toate acestea, la o petrecere a burlacilor o idee bună o reprezintă și cadourile ieftine, dar simbolice și amuzante. Din această categorie fac parte următoarele lucruri: ustensile utile pentru gătit (tigăi, polonice), ustensile pentru curățat (perii, mop), un steguleț alb, pe care să îl fluture resemnat de fiecare dată când se contrazice cu viitoarea lui soție, acestea reprezentând faptul că de acum nu doar va trăi într-o casă, ci și se va ocupa de întreținerea ei, dar și că soția are mereu dreptate.

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *