Idei cadouri relații la distanță

Trăiești într-o lume perfectă, în care ești îndrăgostit lulea și totul îți merge perfect. Și dintr-o dată simți cum cerul îți cade în cap când afli că iubita ta, se va muta pentru o perioadă în altă localitate, județ sau chiar țară. Eu intervin și îți spun că nu este un capăt de lume. Dacă aceasta se mută, nu înseamnă că vă veți despărți. Nu va fi ușor, însă, trebuie să o privești în modul următor. Dacă relația vostră este destul de puternică, va rezista acestei îndepărtări, iar dacă nu rezistă înseamnă că nu a fost să fie și e mai bine să afli asta acum decât mai târziu.

Mulțumită tehnologiei puteți comunica unul cu celălat în fiecare minut al zilei. Parcă nu mai sună chiar atât de rău acest gând al mutării, nu e asa? Ce ar fii dacă ați comunica unul cu celălalt prin intermediul cadourilor? Ar face viața mult mai interesantă nu crezi? După ce ea se va muta află-i noua adresă și lasă magia să înceapă.

Pentru început trimite-i o felicitare cu motive romantice. Când va vedea de la cine este, va muți pe loc și va fi în extaz când observă că îți pasă. Alături de acea felicitare poți adăuga o scrisoare scrisă chiar de mână în care să îți exprimi în mod sincer sentimentele față de ea.

După o perioadă de timp poți apela la un serviciu de trimitere flori. Alege să faci un buchet de unsprezece trandafiri, zece din ei să fie roșii iar ultmul să fie alb dar artificial. Alături de acest buchet poți atașa un card pe care să scrii: „te voi iubi până ultima floare se va ofili.” Iubita ta se va simți foarte specială și iubită.

Următoare idee este una trăznită așa că pregătește-te să o uimești până la lacrimi. Fă toate demersurile necesare și cumpără o stea. Da ai citit bine! O stea de pe cer pe care ulterior o vei numi după iubita ta. Împachetează toate documentele care atestă numele si achiziția făcută și trimite-le prin intermediul curieratului. Roag-o ca în momentul despachetării cadoului, să stabiliți o conexiune web pentru a vă putea vedea și pentru a observa mirarea de pe chipul ei. Astfel în fiecare seară voi veți privi spre aceeași stea deodată.

Dacă te pricepi în domeniul internetului sau cunoști pe cineva care se descurcă, roagă-l să îți creeze propriul site cu parolă. După ce acesta este creat, vei prelua tu comanda și îl personalizezi exact cum îți place. Denumește site-ul după numele ei și pune o parolă pe care să o știți doar voi doi. Pe acest site poți scrie reale declarații de dragoste. La rândul ei, și ea va completa site-ul cu toate sentimentele de iubire pe care le are față de tine.

Să nu uiți în nici o zi să îi spui cât de mult o iubești și o prețuiești. Ține minte, iubirea este cea care ne deosebește pe noi ca individ. Cu cât oferi mai multă iubire, cu atât vei fi mai fericit și de asemenea împlinit!

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *