Idei de cadouri de Crăciun pentru frate

idei cadouri soraCând vine vorba de un frate (sau de o soră, dar acest articol se referă doar la frați), cadoul tău pentru el nu trebuie să fie ceva foarte serios și trebuie să reflecte relația voastră de fraternitate. Nici el, la rândul lui, nu va avea foarte mari pretenții când vine vorba de un cadou din partea ta. Va fi mulțumit cu aproape orice îi vei oferi, doar pentru că este de la tine. Dar ce să îi oferi? Ei bine, cadoul potrivit depinde de vârsta la care vă aflați și de diferența de vârstă dintre voi. Depinde, deci doar de tine, întrucât cadoul este subiectiv. În cazul în care nu știi ce să îi oferi sau ești, pur și simplu, indecis, iată câteva idei de cadouri de Crăciun pentru fratele tău.

La fel ca și pentru o soră, cadoul tău ar trebui să aibă o încărcătură emoțională sau nostalgică. Este foarte impersonal să îi oferi un ceas sau o cremă de bărbierit fratelui tău. Și pentru că băieții sunt, de regulă, mai neastâmpărați decât fetele, sunt ferm convins că a făcut o boacănă, mai mică sau mai mare, când erați mai mici, pentru care a primit o pedeapsă adecvată. De ce să nu îi oferi ceva care să îi amintească de ea? Nu o bătaie zdravănă cu cureaua sau să îl pui la colț (chiar dacă ar fi un cadou potrivit. Este Crăciunul, totuși.). Dar ceva care să vă amintească de acele momente. Spre exemplu, dacă a spart o vază, ai putea să cumperi una similară pe care să scrii un mesaj de atenționare sau ceva similar. Sau, ai putea să spargi vaza pe care i-o vei face cadou, să pui lângă ea un lipici și să îi spui că trebuie să repara vaza pentru a-și răscumpăra greșeala.

Desigur, amintirile (oricât v-ar chinui și răscoli) nu se învârt în jurul boacănelor și ale pedepselor. Amintirile pozitive pot fi, de asemenea o sursă bună de divertisment. O mașinuță pe care i-ai stricat-o sau cu care v-ați jucat împreună, un set de Lego sau un joc pe care să îl jucați iarăși doar voi doi (chiar dacă aveți 30 de ani și jocul este recomandat pentru copii între 4 și 8) sunt obiecte cu o încărcătură simbolică destul de mare și cu care vă puteți distra, din nou, ca la 7 ani. Dacă v-ați luat de multe ori „la trântă” când erați mici, cumpără niște mănuși de box (pe care le puteți folosi. Dar șșșșșș… ideea nu o știi de la mine. Poate că de această dată scorul se va schimba.)

Cadourile amuzante sunt mereu o idee bună. De exemplu, dacă își dorește cu ardoare un animal de casă dar nu-i dau voi părinții (sau nevasta), oferă-i în dar un ou (găină, rață, struț etc) și spune-i să îl clocească pentru câteva zile. Vezi ce se întâmplă. Se spune că de Crăciun se întâmplă miracole, deci ar putea ieși din ou altceva decât o papară. Trebuie doar să îți pui mintea la contribuție pentru a-i face un cadou de care să râdeți împreună cu toată familia. Din nou, nu este necesar sau recomandat să oferi unei persoane cu care ai o legătură atât de puternică un cadou cu valoare monetară. Baftă!

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *