Idei de cadouri de Crăciun pentru iubit

Probabil că ai stat de multe ori și ai analizat ce cadou i-ai putea oferi iubitului tău de Crăciun. Are de toate, poze, colaje și tricouri cu voi i-ai dat, nu știi ce să îi iei, așa că ajungi să îi oferi o spumă de ras, chiar dacă poartă barbă. Bucură-te că ai dat peste articolul acesta, care îți poate oferi câteva idei de cadouri de Crăciun pentru iubit.

Se știe că bărbații (sau băieții) sunt pasionați de gadgeturi. Un prim sfat este să eviți să îi cumperi așa ceva. Majoritatea băieților sunt cu electronicele la fel cum sunt fetele cu cosmeticele: doar ei știu ce vor. În plus, este un cadou mult prea oficial și poate fi și impersonal. În aceeași categorie intră și deodorantele, spumele de ras, after shave-urile și alte asemenea. Să nu uităm, cauți un cadou pentru iubitul tău, nu pentru tatăl, bunicul, șeful tău sau iubitul prietenei tale cele mai bune. Trebuie să fie un cadou care să îi arate că ții la el și că ai depus puțin efort în conceperea lui.

Pentru început, unul din cele mai simple lucruri pe care le poți face este să îi gătești ceva, dar nu pui împănat sau ciulama. Cu cât mai simplu, cu atât mai bine: un tort simplu, o prăjitură (ai grijă la cantitatea de frișcă) sau niște fursecuri ambalate într-o cutie pe care să desenezi ceva. Nu uita, un bărbat cu burta plină este un bărbat fericit.

Totuși, în cazul în care iubitul tău este bucătar, alegerea unui cadou în afara sferei culinare este mult mai bună. Ai putea să îi găsești (sau să îi faci un colaj, de ce nu?) cu formația sau cu filmul lui preferat. Dar să fie ceva de care să fii mândră și de care să vă bucurați amândoi când sunteți la el. Evident, este de evitat, în acest caz, un poster cu solistul tău preferat. Pe aceeași temă, ai putea să îi oferi un tricou cu o poză sau un citat din filmul, serialul, cântecul lui preferat. Sau, și mai simplu, o altă idee ar fi să îi faci un puzzle cu poza voastră la unul din numeroasele copy shop-uri care oferă acest serviciu. Cu cât mai multe piese, cu atât mai bine, asta pentru momentele în care vrei să-l ții ocupat sau în care nu vrei să se plictisească.

Oferă-i un mic obiect simbolic pe care să îl poarte la el tot timpul și care să îi amintească de tine mereu. Internetul este plin de filmulețe „do it yourself” (DIY). (Și nu mă refer la emisiunea Marthei Stewart.) Împletește-i o brățară sau confecționează-i un breloc sau ceva asemănător. Îl va păstra cu multă grijă.

Nu în ultimul rând fii foarte atentă la ce îți povestește în timpul anului. Poate afli că își dorește foarte mult o anumită carte sau un anumit joc de societate. Ar fi o mare surpriză pentru el să găsească ceva mult dorit în cadoul tău. Ar fi și mai bine dacă v-ați putea bucura împreună de el (dacă mă înțelegi, wink wink). Doar să nu exagerezi cu partea financiară. Nu te stresa dacă nu îți permiți, oferă-i altceva.

Nu în ultimul rând, ai putea să îi oferi ceva care să îi trezească partea primitivă la viață. O halcă de carne sau niște cârnați pe care să și-i prăjească pe un băț, la focul din curte (asta dacă are curte) sau la aragaz (asta dacă nu are curte). Sau, ceva mai simplu, o sticlă de vin și o oală în care să îl fiarbă la brichetă.

În final, nu uita: cadourile pentru iubit nu trebuie să fie utile. Trebuie să fie cadouri amuzante, care să îi amintească de tine sau de care să se bucure sau să vă bucurați împreună. Păstrează utilul pentru măritiș. Succes și sărbători fericite!

P.S.

La orice cadou, dulciurile sunt obligatorii.

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *