Idei de cadouri de Crăciun pentru mama ta

idei cadou craciu pentru mamaEste prea bine cunoscut faptul că relația dintre mamă și copil este una extraordinar de specială (de cele mai multe ori), așa că, măcar o dată pe an, de Crăciun, trebuie să îți amintești că ai uitat să îi dai un cadou și de ziua ei de naștere și de ziua femeii, iar de mărțișor i-ai oferit o chestie care se voia a fi un hornar, dar care semăna cu un hârciog pleoștit de pe marginea drumului. Fără a intra prea mult într-un clișeu, o mamă se bucură dacă odrasla ei este sănătoasă, fericită și are note bune și din această cauză nu are nevoie de un cadou, în mod special, pentru a-ți aprecia copilul. Dar, s-ar bucura foarte mult dacă i-ai oferi un cadou din suflet. Având în vedere că citești acest articol, înseamnă că nu te-ai decis încă ce să îi oferi mamei tale în acest an. Iată, deci, câteva idei de cadouri de Crăciun pentru mama ta.

Spre deosebire de un tată, mama are o înclinație mai mare spre latura ei emoțională /emotivă. În consecință, un cadou personalizat va fi mult mai apreciat decât unul generic, de genul unui portmoneu sau al unei truse de fard. Evident, cadoul va fi în funcție de posibilitățile pe care le ai la această vârstă, dar un cadou de și pentru suflet va fi foarte bine primit. Oferă-i ceva lucrat de mână (preferabil de mâna ta, nu de mâna altcuiva). Ai putea să îi creezi o felicitare de la zero. Pe internet se găsesc tot soiul de filmulețe instructive de genul „how to draw…” și, oricât de netalentat ai fi la desen, nu se poate să nu găsești unul care să îți dea mură în gură cum să desenezi animalul preferat al mamei tale în câțiva pași simpli (crede-mă pe cuvânt). Dacă vrei ceva mai special, dar fără prea mare bătaie de cap, ai putea să îi oferi o vază sau o cană pictată de tine. Dacă ai spart ceva similar când erai mai mic/mică, cadoul va fi și o ocazie bună de a vă reaminti de poznele tale. Ha Ha Ha!

O ramă cu o poză de familie este, de asemenea, o idee foarte bună de cadou, în special dacă rama este confecționată sau ornată de tine. Pentru ca rama să își găsească locul în casă, probabil că mama ta va schimba poziția tuturor pieselor de mobilier, deci stai liniștit(ă), este ceva normal, nu ești tu de vină.

Evident că de evitat sunt toate ustensilele de bucătărie, indiferent de cât de frumos poți tu să ornezi o lingură de lemn. Ai putea, în schimb să îi oferi ceva legat de o boacănă pe care ai făcut-o cândva în tinerețea ta. Dacă ești băiat, cu siguranță își va aminti, pentru că mamele sunt ca elefanții: nu uită niciodată. Dar spre deosebire de elefanți, îți vor aminti de câte ori vor avea ocazia de boacănele tale. Așa că, arată-i că și tu îți amintești, că îți pare rău și că înlocuiești obiectul stricat.

Din nou, un cadou pentru o mamă nu trebuie să fie ceva care să aibă o valoare monetară. Deloc, deloc, deloc. Îți va mulțumi pentru o pereche de cercei, dar va aprecia și mai mult ceva făcut de tine pentru că îți arată că îți pasă. Succes și ai grijă la lingurile de lemn!

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *