Idei de cadouri de Crăciun pentru părinți

Cu toate că sărbătorile creștine de iarnă vin în fiecare an, ele reușesc mai mereu să ne ia prin surprindere, cel puțin pe unii dintre noi. Așa că ne trezim cu o săptămână (sau chiar cu o zi) înainte de Ajunul Crăciunului și ne dăm seama că noi nu avem nimic de oferit nimănui. Uite așa începe goana. Și după ce am cumpărat plase întregi pentru iubiți, iubite, prieteni, amici, câini și pisici, simțind că lipsește ceva, ne dăm seama că nu avem niciun cadou de Crăciun pentru părinți și ne vedem nevoiți să luăm sau să încropim ceva la repezeală, pe ultima sută de metri. Dar ce? Iată câteva idei generale de cadouri de Crăciun pentru părinți.

Evident, primul lucru la care ar trebui să ne gândim este dacă darul va fi pentru ambii părinți sau le vom oferi fiecăruia ceva în parte.

În cazul unui cadou comun, lucrurile nu sunt chiar atât de complicate pe cât ar părea. Trebuie doar să te gândești la ceva pentru toată familia. O simplă poză de familie, pusă într-o ramă care să se potrivească decorului din casă, va fi foarte bine primită și va avea o mare valoare sentimentală, chiar dacă nu este un cadou care va face o gaură imensă în bugetul tău. În aceeași ordine de idei, un album de poze de familie poate fi la fel de interesant.

De asemenea, pentru serile în familie, un joc de societate (nu foarte complex) sau un film pe gustul tuturor reprezintă un cadou minunat, care, mai presus de toate, le arată că ești interesat să petreci mai mult timp cu ei. Lângă cadou este bine să pui întotdeauna o cutie mare (dacă nu se poate imensă) de bomboane de ciocolată, ca să îți ajungă și ție. Și că tot veni vorba de de-ale gurii, ai putea pregăti, de ce nu, un tort sau o prăjitură pentru masa de Crăciun.

Dacă, totuși, ne decidem să oferim un cadou fiecărui părinte în parte, trebuie să alocăm puțin mai mult timp găsirii darului potrivit.

Pentru o mamă, o mică bijuterie (o pereche de cercei, broșă, pandantiv etc.) este o alegere elegantă cu care poți foarte greu da greș. Cana inscripționată cu o frază de genul „Pentru cea mai bună mamă” este un cadou unic, literalmente, căci nu o poți oferi decât o singură dată. În caz contrar, după câțiva ani, dulapul cu căni s-ar putea prăbuși. Cu toate acestea, un obiect sau o bijuterie făcute de mână sau o felicitare creată și desenată de tine ar putea avea un impact mult mai mare, demonstrând că ai depus efort în crearea cadoului. În cazul în care ești băiat, ar fi de evitat produsele cosmetice și lingura de lemn de ultimă generație (se înțelege de ce).

Se poate spune că pentru un tată, găsirea cadoului potrivit nu este o mare bătaie de cap. Setul de deodorant, after shave și spumă de ras este veșnic bine primit, în special dacă are atașat un aparat de ras. În cazul în care știi că are o pasiune, îi poți achiziționa sau confecționa un obiect (fie el carte, tricou, fular, breloc etc. ), simbolic sau nu, care să fie legat de ceea ce îl pasionează.

Acestea sunt doar câteva sugestii. Cu siguranță, punând puțin efort, le puteți oferi părinților ceva util sau ceva original de fiecare dată. Un mic sfat: În ceea ce privește părinții (dar nu numai), eu sunt adeptul cadourilor personale, ori cel puțin personalizate.

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *