Idei de cadouri de Crăciun pentru soră

Indiferent dacă ești mai în vârstă sau mai tânăr decât surioara ta îndrăgită, legătura dintre voi este una specială. Poate că v-ați mai altoit unul pe altul când erați mai mici și poate că ați împărțit aceeași cameră o vreme îndelungată, dar asta nu înseamnă că acum nu merită un cadou minunat din partea ta. Iată, deci, câteva idei de cadouri de Crăciun pentru sora ta.

În primul rând, și probabil de la sine înțeles, surioara ta mult iubită nu trebuie să fie ceva serios sau mult prea scump. Dată fiind legătura specială dintre voi, un cadou simbolic, din suflet, va fi mult mai apreciat. Mai mult decât atât, ar putea fi ceva care să întărească acea legătură. Este evident că nu sunt recomandate diverse tipuri de bijuterii de aur sau argint, chiar dacă ea își dorește cu ardoare să găsească sub bradul de Crăciun un anumit lănțișor de aur de 24K. În schimb, îi poți lua o bijuterie fără o aparentă valoare monetară, dar care să fie încărcată de valoare sentimentală. Poate că atunci când erați mici, ei îi plăcea să confecționeze și să poarte diferite șiraguri de „mărgele” sau brățări din biluțe sau alte forme geometrice. De ce să nu îi amintești de acele vremuri lipsite de griji? I-ai putea confecționa un obiect similar, dar pe care să poată, totuși, să îl poarte tot timpul, sau aproape tot timpul, la vârsta actuală.

De altfel, multe cadouri pentru sora ta ar putea să se bazeze pe trecutul vostru și să fie, dacă nu nostalgice, măcar amuzante. Mai ții minte când ea a primit o jucărie nouă pe care o îndrăgea și pe care tu i-ai stricat-o? Ai putea, ca semn de pace, să îi dai acum păpușa sau obiectul pe care i l-ai stricat drept cadou de Crăciun, în semn de împăcare. Sau, și mai interesant, ai putea să îi dai jucăria pe care i-ai stricat-o și să o strici din nou, doar așa, ca să vă amintiți și să râdeți împreună de acele vremuri, nu ca să fii, din nou, diabolic (este alegerea ta dacă o strici înainte sau după ce i-o oferi). Trebuie doar să accesezi niște memorii și niște amintiri, pe care le vei putea împărtăși, mai apoi, cu ea.

Tu o cunoști pe sora ta, probabil, mai bine ca oricine. În consecință știi ce îi place și ce preferă. Trebui doar să stai și să te gândești la discuțiile pe care le-ați avut pentru a găsi un cadou pe care și-l dorește sau care i se potrivește. Dacă ești fată, bineînțeles că îi poți oferi o trusă de machiaj (sau ceva similar) care știi că i se potrivește. Dacă ești băiat și nu te prea pricepi la așa ceva, o carte sau parfumul preferat (sau cu un miros similar) poate fi un cadou la fel de bine receptat.

Totuși, după cum cel mai probabil ai observat, acest articol îți oferă idei pentru o surioară care a trecut de o anumită vârstă și de o anume înțelegere a lumii. Dacă ea este încă mult prea mică pentru a se bucura de un cadou simbolic, este evident că îi poți oferi în dar o jucărie sau o carte sau altceva mai potrivit pentru vârsta ei.

Nu în ultimul rând (dar totuși în ultimul rând), cadoul pentru sora ta trebuie să reflecte relația ta cu ea. Trebuie doar să fii inventiv și să îi oferi ceva care îi arată cât de mult ții la ea sau cât de mult o invidiezi pentru mașina de cusut pe care i-a luat-o tatăl tău, deși tu ai primit doar un ac și ață fără mosor. Totul depinde doar de tine. Sărbători fericite!

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *