Idei generale de cadouri de Crăciun pentru soț

Probabil că ți se pare foarte dificil să alegi un cadou pentru soțul tău. El nu folosește sare de baie și nu se machiază (dacă o face, atunci înseamnă că fie cântă într-o formație black metal sau cel puțin adoră acest gen de muzică, fie că este atras de același sex și implicit nu de tine). Acum câțiva ani i-ai cumpărat de Crăciun o pereche de șosete pe care încă le poartă. Nu mai are nevoie de altele pentru mulți ani care vor urma. Și dacă te gândești să îi completezi garderoba cu câteva perechi de lenjerie intimă, las-o baltă. Nu pentru că nu le-ar purta, dar pentru că încă mai are câteva perechi nefolosite primite ca dar de nuntă de la mult prea grijulia lui mamă sau de la prietenul lui de care ție nu îți place (tu voiai mixer, nu boxeri). Mai puține haine de spălat. Dar, nu trebuie să te impacientezi! Bărbații sunt creaturi simple și acceptă aproape orice fel de cadou (nu pentru că nu au pretenții, ci doar pentru că este gratis). Cu toate acestea, iată câteva idei de cadouri de Crăciun pentru soț, dar nu pentru oricare, ci pentru soțul tău adorabil.

Un prim sfat: nu-l va deranja niciodată un cadou banal sau generic, precum un set de bărbierit (deja știi asta pentru că acum câțiva ani i-ai luat șosete), dar va aprecia mai mult un cadou care aparține sferei lui de interes (și nu trebuie neapărat să fie scump). Dacă este microbist, oferă-i un steag cu emblema echipei favorite, sau o carte cu istoria echipei favorite sau scrisă de un fotbalist renumit. Prefă-te că ești și tu interesată de hobby-ul lui. Povestește cu el despre fotbal sau despre ceva din domeniul lui Ascultă-l și nu te gândi, în timp ce el vorbește cu pasiune, la capitolul 58 din Mănăncă, rogă-te, iubește. Dacă este cinefil, în funcție de preferințele sale (pe care se presupune că le cunoști), fă-i cadou o colecție de filme sau un serial pe care să îl urmăriți împreună. (n. r. Poți să îi iei și un film mai „distractiv”, dar și acela trebuie să îl urmăriți împreună.)

Încearcă să nu-i achiziționezi un gadget. Bărbații pot fi foarte pretențioși în acest domeniu și s-ar putea să nu îi placă sau să nu îl folosească. Ai putea, în schimb, să îi cumperi o telecomandă universală, preferabil una care poate aprinde și becurile, ca să îl scapi de corvoada de a merge până la întrerupător. Atașat telecomenzii, ar trebui să fie și un toc special în care să o poarte la curea, ca să nu fie niciodată prea departe de ea. Evident, telecomanda ar intra în categoria cadourilor amuzante, care nu trebuie luate în serios (dar o va folosi).

Știi că aveți multe unelte și scule în debara (pentru că le-ați primit la nuntă, probabil de la tatăl tău), dar ai putea să îi faci cadou o șurubelniță electrică. Cu acest prilej, îi poți aminti, foarte subtil, că de Crăciunul trecut a promis că îți repară dulapul sau că schimbă întrerupătorul de la baie, care s-a stricat cu doi ani înainte. Ce motiv mai bun de testare a șurubelniței există?

Desigur, o sticlă de băutură (de colecție sau nu) cu care își poate impresiona prietenii sau un set de trabucuri sau țigări de foi (în cazul în care este fumător) poate fi un cadou interesant și, cel mai probabil, unul bine primit. Dar, cu toate acestea, nu aș recomanda un asemenea cadou. Tu trebuie să îl îndepărtezi de viciile nesănătoase (scrise autorul în timp ce trăgea din țigară), întrucât vrei să îl știi sănătos și să îl ai lângă tine mult timp de acum încolo. În schimb, ai putea să îi faci cadou un abonament la sală, pentru că el se mândrea de Anul Nou că va face sport. Dar ai grijă, un asemenea cadou îi poate leza buna opinie pe care o are despre fizicul său. Ar trebui să îți faci și tu un abonament și să mergeți împreună. La urma urmei, statistic vorbind, cuplurile care fac sport împreună se înțeleg și se cunosc mai bine decât cele sedentare.

Dacă știi că formația lui favorită are un concert, cumpără-i două bilete. Se va bucura. Dacă tu ai alt gust în materie de muzică decât el, atunci lasă-l să meargă cu cel mai bun prieten al lui. Cât ei sunt plecați, tu și cea mai bună prietenă a ta puteți merge la Spa.

Indiferent de ce ai citi pe unele site-uri sau bloguri, nu este recomandat să îi faci cadou un test pozitiv de sarcină (al tău, nu al vecinei), decât dacă știi sigur că vă aflați în acel punct al mariajului în care amândoi vreți să începeți o familie. Dacă este bucuros, atunci ai scăpat de alte cadouri, întrucât toți banii trebuie puși la pușculiță.

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *