Idei generale de cadouri de Crăciun pentru soție

Sunteți căsătoriți de câțiva ani, o iubești și te iubește. Dar vine iar perioada aceea din an în care începi să te panichezi, să hiperventilezi și să transpiri (deși este iarnă). De ce? Ca mai toți bărbații, probabil, habar nu ai ce să îi cumperi iubitei tale soții de Crăciun. Cu toții știm că ea va spune că nu are nevoie decât de dragostea ta, dar mai știm și că spune asta din politețe. Așa că, dorind să eviți câteva lovituri de linguri sau ore/zile de liniște în care ea nu vorbește cu tine, începi să te uiți la teleshopping și să bați diverse magazine și magazinașe din oraș în căutarea cadoului perfect din acest an. Ce-i cumperi? Acum doi ani i-ai cumpărat o pereche de cercei care ți se păreau ție că i se potrivesc. Ți-a mulțumit, i-a purtat o zi, după care a uitat de ei în sertar, alături de alte (zeci) de perechi. Anul trecut ia-i luat un parfum de firmă pe care l-a făcut cadou mai departe. Anul acesta ce urmează? Ei bine, iată câteva idei de cadouri de Crăciun pentru soție.

O primă idee: spală naibii vasele alea pe care ai promis că le speli la Crăciunul trecut, dar pe care le-ai ascuns după frigider. Probabil că tot acolo sunt. Folosește vasele alea, după ce arunci puțin detergent și apă peste ele, să îi prepari prăjitura ei preferată sau orice alt fel de prăjitură. Dacă nu știi rețete, apelează la o carte de bucate (sau la maică-ta). Nu uita, un cadou nu înseamnă doar ceva material. Ea va aprecia atenția ta și ajutorul pe care i-l oferi (măcar în perioada aceasta a anului). Dacă reușești să gătești o cină întreagă (n. r. cină nu înseamnă ochiuri și pâine prăjită), va fi și mai impresionată și nu va observa că vasele pe care le-ai folosit le-ai ascuns iarăși după frigider.

Electrocasnicele sunt o idee bună, atâta timp cât sunt puse sub brad sub o etichetă pe care scrie „Pentru familie”. Dacă îi dedici ei un mixer sau un blender, acesta se va transforma, cel mai probabil, într-un proiectil îndreptat spre tine. Combină cu succes un aparat electrocasnic pentru voi cu un cadou doar pentru ea. Așa ea va ști nu doar că ții la ea, ci și la familie. A! și lingurile de lemn și alte asemenea sunt idei extraordinare doar în cazul în care ai sau are fantezii cu așa ceva (știi la ce mă refer).

Cadourile nu trebuie întotdeauna să fie utile sau generice. Ia-i ceva pentru pasiunea ei (exceptând cazurile în care pasiunea ei este machiajul… în cazul acesta oferă-i altceva). Ar trebui deja să știi care sunt pasiunile ei sau care sunt autorii ei preferați etc. Găsește-i o carte cu autograful autorului ei favorit sau cumpără-i un Music Player, în cazul în care ascultă muzică. Dacă nu știi foarte multe despre ea, un cadou minunat ar fi să îți aloci timp de sărbători să stați împreună la povești. Ascult-o pe ea, nu meciul!

Fă-i cadou o călătorie, oriunde în străinătate sau în țară (dar nu la maică-ta acasă!). Mergeți într-un loc străin împreună și fă-ți niște amintiri minunate alături de ea. Ea se va bucura dacă sunteți împreună, dar plecați de acasă, pentru că aragazul și combina frigorifică încep să îi dea convulsii.

Chiar și două bilete (sau două abonamente) la un centru de Spa sunt un cadou de care se va bucura. Unul pentru ea și unul pentru tine. Mergi cu ea nu pentru că ești gelos pe bărbatul bine făcut, tânăr și cu mulți mușchi care îi face masaj și nici ca să îi faci în ciudă cu tipa suplă care îți face ție masaj. NU! Mergi cu ea ca să fiți împreună. Nu pot să subliniez îndeajuns importanța acestui lucru. Va aprecia acest gen de atenție mai mult decât orice bijuterie sau lenjerie intimă sexy. Fă-o să își dea seama că tu o iubești așa cum este ea.

Baftă și Sărbători Fericite!

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *