Mască pentru părul uscat – simplă și naturală

mască păr uscatAi un păr cu probleme? Este degradat, uscat şi lipsit de strălucire? Vârfurile sunt despicate şi când îl piepteni se rupe uşor? Acestea sunt probleme care se datorează mai multor factori cum ar fi: aparatele de coafat, produsele chimice pe care le folosim în îngrijirea părului, apa de la robinet care conţine clor, soarele, dar şi poluarea. Problemele acestea ne dau bătăi de cap deoarece ştim foarte bine că părul este foarte important. Cu aceste probleme se confruntă foarte multe dintre noi, de aceea vreau să îți prezint o soluţie care este la îndemână, implică şi costuri minime şi îți va transforma părul într-unul sănătos, strălucitor şi uşor de pieptănat. Este vorba despre o mască pentru părul uscat.

Pentru a realiza această mască pentru părul uscat, ai nevoie doar de o jumătate de cană de ulei de măsline (eu îţi recomand să fie unul de înaltă calitate) şi de o pungă de plastic sau un prosop. Uleiul de măsline despre care se spune că este „aurul lichid” este un ingredient natural care îţi va oferi foarte multe beneficii. Este foarte cunoscut pentru proprietăţile sale nutritive şi curative deoarece conţine vitaminele A, B1, B2, C, D, E, dar şi altele, fiind foarte des folosit în cosmetică şi îngrijire personală.

mască păr uscatCe trebuie să faci este simplu: toarnă-ţi câte puţin ulei de măsline în palme şi aplică-l pe toată lungimea firului de păr; continuă până ai acoperit întreaga suprafaţă de păr, mai puţin la rădăcini, deoarece îţi va îngrăşa părul. Acoperă-l cu punga de plastic sau cu un prosop și ţine-l aşa aproximativ o oră (dacă nu te grăbeşti, îl poţi lăsa peste noapte), iar apoi şamponează-l şi clăteşte-l foarte bine cu apă din abundenţă. Dacă pui în aplicare această mască pentru părul uscat, vei vedea cum părul îşi va îmbunătăţi aspectul, va deveni moale, catifelat, mătăsos şi va fi mai uşor de pieptănat, va deveni mai sănătos şi mai strălucitor.

Vezi și alte sfaturi practice la secțiunea îngrijire corporală!

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *