Nunta de aur – ce poți să cumperi cu această ocazie?

cadou nunta de aurPărinții, bunicii sau poate niște persoane apropiate din viața ta sărbătoresc nunta de aur. Un eveniment important, deoarece presupune sărbătorirea a 50 de ani de când persoanele respective sunt împreună ca soț și soție. Ești invitat la acest eveniment, dar nu știi ce cadou a-i putea cumpăra? Află câteva idei interesante de cadouri pe care le poți oferi la nunta de aur a două persoane.

Fiind nunta de aur, a-i putea cumpăra ceva din aur, deoarece acesta este simbolul evenimentului. Spre exemplu, ai putea cumpăra un nou set de verighete din aur, în interiorul cărora să fie inscripționat numărul 50. Sau ai putea cumpăra orice alt accesoriu din aur, cum ar fi: o brățară, un ceas, butoni la cămașă, un brelog sau o tabacheră, în cazul în care persoanele în cauză sunt fumătoare înrăite. De asemenea, ai putea cumpăra pahare de șampanie împodobite în aur, o vază aurie, lumânări așezate într-un suport de aur sau o ramă de aur în interiorul căreia să așezi o fotografie frumoasă de familie. În plus, o idee interesantă ar fi să împachetezi aceste cadouri într-o cutiuță care să fie legată cu o fundiță aurie. În cazul în care dorești să oferi flori, o idee bună ar fi ca acestea să fie galbene, astfel încât ele să facă trimitere la aceeași idee, cea de aur.

Apoi, pentru nunta de aur o idee de cadou ar fi o rezervare pentru două persoane la un hotel de lux, iar această rezervare să cuprindă o cină romantică și o seară la spa, unde fericitul cuplu să fie răsfățat. De asemenea, ai putea cumpăra două bilete la cinema, la teatru, la operă, la un eveniment sportiv sau la un concert, în funcție de gusturile pe care știi că le au cei doi. La fel cum am spus și mai sus, biletele pot fi legate cu o fundiță aurie.

De asemenea, o altă idee de cadou pentru nunta de aur ar fi să plănuiești o călătorie pentru cei doi. Destinația acesteia ar putea chiar aceeași în care cei doi și-au petrecut luna de miere în urmă cu 50 de ani. În acest fel, ei vor retrăi acele amintiri, iar sentimentele dintre ei se vor reîmprospăta. În schimb, poate că i-ai auzit în ultima vreme spunând că și-ar dori să viziteze un anumit loc. Dacă resursele tale financiare îți permit, alege acest loc.

Indiferent de ce cadou alegi să faci cu această ocazie, fii inventiv și, mai întâi de toate, gândește-te la pasiunile celor doi, la ce anume i-ar putea surprinde. Apoi, pune în practică aceste idei. Dintre ideile de mai sus care ți se pare cea mai interesantă sau originală?

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *