O zi perfectă la shopping cu ea

Cadou perfect- o zi de shoppingEste bine ştiut faptul că femeile adoră să facă shopping. Probabil acest lucru este ereditar şi nu există metode de vindecare. Iar dacă femeile iubesc shoppingul, bărbaţii îl detestă. Majoritatea din aceştia când aud de magazine şi cumpărături mai bine stau acasă.

Pentru bărbaţi cumpărăturile se egalează cu o misiune. Dacă are de cumpărat un produs, merge la magazin, cumpără produsul, îl pune în pungă şi pleacă. Pentru femei shoppingul este egalat cu un eveniment social unde poate bârfi, afla ultimele noutăţi, unde se poate relaxa şi savura ceva foarte plăcut. Din acest considerent, se creează aceste atitudini diferite faţă de magazine şi shopping.

Probabil că ai avut parte de o zi la cumpărături îngrozitoare şi aţi ajuns acasă cu mâna goală şi dezamăgiţi. Este deprimant şi descurajator. Ca să nu mai treci prin astfel de momente citeşte în continuare ce trebuie să faci, mai ales dacă vrei să faci prin asta un cadou. Îţi este greu să fi alături de ea minut de minut, să probeze „n” rochii şi tot să nu îi placă niciuna. Te rogi să decidă într-un final, lucurile devin şi mai urâte şi alege un alt magazin cu care să îşi continue căutarea.

Pe cât de placut şi de relaxant este pentru ea, pe atât de stresant şi plictisitor pentru tine. Shoppingul, căci despre el e vorba, nu a fost niciodată o activitate prea placută pentru bărbaţi, cu atât mai mult cel făcut în compania partenerelor de viaţă.

Oricât de mult şi-ai dori o femeie, niciun bărbat nu va putea face faţă unei zile de dimineaţă până seara petrecute în mall. Dacă vrei ca tu să o însoţeşti la cumpărături cel mai bine este să nu depăşiţi şase ore.

Nimic nu îi demonstrează mai mult că îi apreciezi efortul decât un sarut dulce atunci când are mâinile pline cu haine şi pantofi. În felul acesta, vei lua de pe umerii ei sentimentul că îndeplineşti o obligaţie şi o vei face să se simtă mult mai bine.

Dacă vezi că rămâne în faţa unei vitrinei şi este nehotărâtă în a face pasul decisiv, fii chiar tu cel care o ia de mână şi o invită în magazin. În felul acesta, va observa că nu te gandeşti doar la tine şi va fi mai fericită să te însoţească la cumpărături.

Luaţi pauze. Fie că alegeti o cafenea sau un film, aceste momente te vor relaxa şi nu vei mai privi astfel ziua ca pe o corvoadă interminabilă. Este una din modalităţile cele mai bune prin care poţi face sa îndrăgeşti sedinţele de cumpărături alături de ea.

Hrăneşte-te. Exact când începe să îşi intre în ritm, te transformi într-o persoană morocănoasă, căreia nu îi convine nimic şi care ar face orice numai să scape de lanţul imaginar ce va leagă. Nu este ceva neobişnuit, cel puţin nu pentru majoritatea bărbaţilor. Pentru ca astfel de lucruri să nu se întâmple sau să nu se mai repete, asigură-te că luaţi o pauză de masă. Hidratează-te corespunzator şi alungă-ţi foamea pentru a fi numai al ei în următoarele ore.

De obicei, bărbaţii nu iubesc shopping-ul pentru că este plictisitor, obositor şi necesită timp şi răbdare. Demonstrează-i că nu e aşa şi că ţie îţi poate plăcea. Arată-i că o şedinţă de shopping poate fi plăcerea amândorura. Cu ajutorul acestor simple trucuri aflate la îndemâna ta, poţi transforma shoppingul într-o activitate plăcută pentru amândoi!

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *