Află paşii pentru o petrecere surpriză pentru el!

petrecere surprizaSe apropie ziua de naştere a iubitului tău şi vrei să îl surprinzi cu cel mai inedit cadou de până acum? Răspunsul este o petrecere surpriză pentru el, prilej cu care sărbătoritul va aprecia mult mai mult grija şi atenţia ta şi a familiei sau prietenilor lui. Transformă o simplă aniversare într-o ocazie specială. O petrecere surpriză pentru el poate fi organizată şi cu alte ocazii, cum ar fi: absolvirea liceului/facultăţii, promovarea la locul de muncă sau întoarcerea acasă după o perioadă mai lungă de timp.

În cele ce urmează ai paşii pe care trebuie să-i urmezi pentru a organiza o super petrecere surpriză pentru iubitul tău. Secretul reuşitei stă în planificarea din timp, astfel vei putea anticipa eventualele probleme cu bugetul, prietenii sau localul dorit.

  • Stabileşte data. Înainte de a face acest lucru, ar fi bine să te consulţi cu apropiaţii lui pentru a verifica dacă toţi vor putea să participe. De obicei, cele mai reuşite petreceri surpriză sunt cele organizate înainte de data aniversară căreia îi sunt dedicate.
  • Găseşte localul. Se presupune a fi cea mai dificilă parte din toată organizarea. În cazul în care este genul petrecăreţului căruia îi place să iasă destul de des în club, te poţi interesa dacă poţi organiza petrecerea surpriză într-un astfel de local şi de ce nu, dacă poţi să vii cu băutura ta, aşa nu te va costa prea mult.

Dacă iubitului tău îi place la munte, localul ar trebui să fie o cabană. Iubeşte pescuitul? Atunci pe malul lacului este perfect şi vei ieşi destul de ieftin doar cu nişte gustări, grătar şi băutură. Acasă este şi aceasta o variantă bună, deoarece aveţi liber la distracţie şi este mai ieftin.

Încearcă să îmbini cât mai bine plăcerile cu necesitatea!

  • Anunţă-i prietenii. Contactează-i pe cei mai apropiaţi prieteni ai partenerului tău şi spune-le că sunt invitaţi la o petrecere surpriză pentru el, le confirmi data şi ora, rugându-i să nu sufle o vorbă. Nu chema pe cineva nedorit sau nu omite pe cineva important. De asemenea, alfă dacă te poţi baza pe ei în caz că ai nevoie de ajutor. Reunirea cu rude sau prieteni care locuiesc departe poate fi cireaşa de pe tort!
  • Asigură-te că sărbătoritul poate veni la petrecerea lui. Weekendul este cea mai potrivită opţiune. Asigură-te că niciun prieten nu va fi disponibil, în caz că va suna pentru a ieşi în oraş. Pentru a nu bănui nimic, concepe un plan cum că este nevoie de prezenţa lui în locul în care se va desfaşura chiar o petrecere surpriză pentru el.
  • Ocupă-te de detalii. Pentru ca o petrecere surpriză pentru el să fie reuşită, este necesar să te ocupi de toate detaliile. Concepe o listă cu următoarele: tort, pahare, cuburi de gheaţă, confetti, baloane, tacâmuri şi veselă, bufet suedez, playlist cu muzică, scrumiere, coşuri de gunoi etc.
  • „Pune-te la rând”. Eşti organizatorul petrecerii şi a doua cea mai importantă persoană pentru iubitul tău, dintre toate care vor fi prezente. Alege o rochie roşie pentru a-l da gata! Dacă doreşti, îi poţi oferi şi un cadou.
  • Bucură-te de petrecere. Odată ce totul este sub control, rămâne să te bucuri de expresia iubitului când îşi vede apropiaţii adunaţi pentru o petrecere surpriză cu ocazia zilei lui de naştere. Aceasta va fi cu siguranţă una reuşită!

Petrecerea surpriză pentru el nu va fi tocmai un real succes dacă sărbătoritul nu se va simţi tocmai în pielea lui, astfel că este bine să discuţi cu cei mai apropiaţi ai lui pentru a stabili dacă este o alegere fericită. Dacă totul va fi perfect, va fi mai întâi surprins în mod plăcut, deoarece toţi prietenii, care aparent au uitat de o aşa zi importantă, sunt prezenţi, iar apoi va fi încântat de efortul depus de tine. Te va iubi şi mai mult!

Pune aceste idei în aplicare şi anunţă-mă de reuşită!

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *