10 produse de înfrumusețare cu arome naturale

beautyAromele de plante parfumate şi fructe delicioase te ajută să te simţi mult mai bine şi să te relaxezi. De aceea, noi îţi recomandăm să alegi în acest scop produse de înfrumusețare cu arome naturale. Îţi facem câteva propuneri parfumate.

Ciocolată

Gustul şi mirosul ciocolatei favorizează secreția endorfinei, hormon al fericirii. Atunci când organismul tău are un deficit de endorfină, parcă nu stai prea bine cu moralul şi te simţi moleşită, iar atunci când vezi totul în roz, nivelul acestui hormon este ridicat. Ai avut o zi nu tocmai bună, te-ai certat cu iubitul sau prietena ta cea mai bună, care te-a minţit? Adulmecă mirosul de ciocolată şi foloseşte un gel de duş, o cremă de corp sau un parfum cu miros de ciocolată.

Portocală

Pe lista de produse de înfrumusețare se află și portocala. În caz că nu eşti în toanele cele mai bune, este suficient să miroşi o portocală ca să te simţi mult mai bine. Fie că foloseşti o cremă de corp cu această aromă, fie că mănânci un fruct sau că bei un pahar de suc de portocale, efectele sunt garantate. Dacă vrei să fii mai veselă, înfinge cuişoare într-o portocală şi aşeaz-o pe mobilă, astfel obţii un obiect decorativ parfumat.

Lămâie

Aroma de lămâie ajută la stimularea memoriei! Taie lămâie în felii circulare cu tot cu coajă, punându-le într-un vas cu apă, pe care îl poţi închide ermetic. Atunci când vrei să te concentrezi mai bine, adulmecă mirosul unei lămâi sau înmoaie un şerveţel în apa cu felii de lămâie şi pune-l apoi în apropierea ta.

Vanilie

Aroma de vanilie este cunoscută pentru efectul ei de linişte şi relaxare. Dacă ai avut o zi grea, fă un duş şi aplică o cremă de corp cu aromă de vanilie. Poţi aplica pe buze un balsam de buze cu macadamia şi vanilie, aşa vei avea o sursă de calmare chiar sub nasul tău.

Fructul pasiunii

Fructul pasiunii se află și el în categoria de produse de înfrumusețare. Aroma acestuia te ajută să te relaxezi şi să te calmezi! Treci printr-o situaţie încordată sau eşti puţin mai vulcanică? Atunci încearcă un parfum cu aromă de fructul pasiunii, iar problemele se vor diminua şi stresul va dispărea.

Lavandă

Aroma uşoară are proprietăţi de calmare şi te ajută să te relaxezi. În cazul în care nu poţi adormi sau nu te odihneşti tocmai bine, pune crenguţe de lavandă într-un săculeţ din pânză şi aşează-l sub pernă sau în apropiere.

Trandafir

Dacă ți se întâmplă să plângi sau chiar te-ai lovit la mână, atunci ai nevoie de un doctor parfumat. Aroma trandafirului te face să uiţi de durere, iar calea cea mai rapidă pentru a inspira aroma este să foloseşti un parfum sau o cremă de mâini cu acest ingredient din gama îngrijire parfumată şi delicioasă.

Mentă

Menta face parte, de asemenea, din categoria de produse de înfrumusețare ce oferă o îngrijire parfumată şi delicioasă. Frunzele de mentă îţi trezesc toate simţurile şi te ajută să te simţi mai bine. Dacă nu o ai la îndemână, cea mai bună metodă este să foloseşti produse cosmetice care o conţin. Dacă picioarele tale sunt foarte obosite, revigorează-le rapid cu un spray cu aromă de mentă.

Lemongrass

Lemongrassul sau „iarba de lămâie” te ajută dacă eşti supărată şi te readuce la viaţă. Seara, încarcă-te de vitalitate, atunci când te speli pe cap, folosind un şampon pe bază de lemongrass.

Ylang-ylang

Nu în ultimul rând, pe lista celor 10 produse de înfrumusețare cu arome naturale se află „floarea florilor”. Aceasta are proprietăţi de liniştire. Uleiul esenţial de ylang-ylang are o aromă exotică şi dulceagă, fiind ingredientul principal al parfumului „Chanel No.5”.

Alege unul dintre aceste 10 produse de înfrumusețare pentru o îngrijire parfumată şi delicioasă!

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *