Idei de produse de înfrumusețare preparate acasă

Tu știi cât de mult dăunează produsele de îngrijire personală din comerț ?ingrijire corp
Se spune că ceea ce pui pe piele trebuie să poți să și mănânci, fără să pățesti nimic. Dacă am încerca să gustăm o cremă cumpărată din comerț, cu siguranță ne-ar face rau sănătății, deoarece cremele sunt nocive și pline de conservanți. Așadar, putem să preparăm singuri/singure diverse produse de înfrumusețare.
Iată aici 4 „rețete” pentru pregătirea anumitor produse pe care le putem face singuri acasă, simplu și rapid:
PEELING (pentru față): Ai nevoie de lapte praf, mălai și lavandă uscată.
SCRUB: Amestecă suc de lămaie, ulei de măsline și sare de mare. Este extrem de hidratant, pielea va rămâne catifelată și va mirosi plăcut. Poate fi folosit și ca sare de baie.
Pentru o baie relaxantă folosește sare de mare, bicarbonat de sodiu și oțet. E foarte bună și în cazul în care ai febră musculară.
Dinții sunt foarte importanți, iar pentru a avea un zâmbet frumos se poate prepara o pastă de dinți din bicarbonat de sodiu, piatră de alaun și curcuma. Deși multi dintre noi știm că piatra de alaun se foloseste cel mai des ca un deodorant antibacterian, aceasta se poate folosi și la prepaprea pastei de dinți, fără a-i afecta cu nimic. Curcuma, pe lângă alte numeroase utilizări, se poate folosi ca și antibacterial, ceea ce te va ajuta să scapi de bacteriile pe care pasta de dinți din comerț nu le poate elimina. La final, amestecând aceste produse, vei obține un praf (aceasta va fi pasta de dinți sănătoasă și vei obține un alb imaculat).
Majoritatea dintre aceste ingrediente le are orice gospodină la ea în casă, așa că nu veți cheltui foarte mulți bani. Curcuma și piatra de alaun au de asemenea un preț accesibil.

Renunță la produsele din comerț și prepară produsele acasă, fără a folosi conservanți și alte substanțe nocive pe care producătorii încearcă să ni le vândă.

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *