Remedii naturiste anticancer

Astragalus AnticancerAi fi crezut sau nu, o boală gravă cum este cancerul, poate fi prevenită sau chiar vindecată prin consumul de plante. Citind acest articol vei afla câteva remedii naturiste anticancer.

Un astfel de remediu este consumul de astragalus. Aceasta este o plantă chinezească, ce are capacitatea de a stimula sistemul imunitar. De asemenea, astragalus este o plantă cunoscută pentru faptul că stimulează producerea naturală a corpului de interferon (o glicoproteină ce are proprietăți antivirale). Apoi, astragalus are capacitatea de a identifica celulele rele din corp, prevenind apariția unor boli precum cancerul și sida. Studiile realizate de un centru de tratare a cancerului din Texas ne arată faptul că, consumul de astragalus în timpul radioterapiei dublează șansele de supraviețuire. La noi în țară, astragalus este cunoscut, în special, pentru vindecarea cancerului la sân. Prin consum, acesta ajută la stoparea procesului de înmulțire a celulelor maligne și la împiedicarea apariției metastazelor. Această plantă se administrează sub formă de capsule. Medicii recomandă o cură cu astragalus pe o durată de trei luni, timp în care se administrează câte 8 capsule (1200mg de extract) de astragalus zilnic, pe stomacul gol.

Apoi, pe lista de remedii naturiste anticancer se află și echinacea. Aceasta este o plantă cunoscută, în special, pentru eficiența cu care luptă împotriva răcelii. Însă s-a descoperit faptul că ea este de ajutor și în combaterea celulelor tumorale, sporind numărul de celule albe din corp. Apoi, la fel ca și astragalus, și echinacea stimulează producerea naturală a corpului de interferon. De asemenea, această plantă poate fi utilizată în combinație cu radioterapia, în acest fel fiind protejate celulele albe, iar infecțiile ținute la distanță. Echinacea este disponibilă sub formă de capsule, ținctură, ceai, dar și sub formă de plantă crudă, granulată sau pudră. Tratamentul constă în patru zile de consum și patru zile de pauză. Dacă alegem echinacea sub formă de capsule, atunci este recomandat să consumăm 2-3 capsule de 500 mg pe zi. Dacă alegem să consumăm echinacea sub formă de ținctură, atunci este recomandată o linguriță de ținctură la 100 ml apă.

Consumul de armurariu se află și el pe lista de remedii naturiste anticancer. Armurariul este o plantă țepoasă, fiind scaietele cel mai utilizat pentru întrebuințări medicinale. Acesta este cunoscut, în principal, pentru combaterea cancerului la ficat. De asemenea, studiile arată că pacienții bolnavi de leucemie și cancer, care au consumat armurariu, și-au redus nivelul de toxicitate al ficatului, precum și efectele secundare ale chimioterapiei. Armurariul poate fi găsit sub formă de ținctură sau ceai. Dintre cele două variante, specialiștii recomandă mai degrabă consumul armurariului sub formă de ținctură, având în vedere faptul că aceasta are un termen de valabilitate mai mare și se poate păstra pentru mai mult timp decât ceaiul. Ținctura se consumă de patru ori pe zi, perioada de timp a administrării fiind stabilită de medic.

Așadar, după cum se poate observa, există și remedii naturiste anticancer. Ai consumat vreodată vreuna dintre plantele menționate în acest articol? Ești mulțumit de rezultate?

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *