Șampon cu keratină pentru reconstrucția capilară

Care este șamponul cel mai bun? De foarte multe ori te-ai bătut de problema alegerii șamponului potrivit tipului tău de păr. Trebuie să ții cont de foarte multe detalii pentru descoperirea șamponului ideal, de exemplu tipul părului, gras sau uscat, împotriva căderii părului, împotriva mătreței și altele. Șamponul Lamin Aktiva ar putea fii răspunsul problemelor tale.

Cu un conținut ridicat de keratină, șamponul Lamin Aktiva îți repară firul de păr de la rădăcină la vârf,  îți hidratează părul în profunzime, ajută la fortificarea și recăpătarea elasticității firului de păr, îți permite o coafare ușoară după spălare, fiind mătăsos și ușor de pieptănat, îți conferă un luciu și o strălucire de care nu ai mai avut parte până acum și de asemenea previne ruperea firelor de păr remineralizând structura acestora. Fibra capilară este protejată. Lăsându-te să te bucuri de un păr moale mătăsos și ușor de coafat.

Dacă te decizi în achiziționarea acestui produs, trebuie să ții cont de câteva aspecte. În primul rând, nu trebuie să utilizezi în exces acest produs deoarece poate produce prea mult sebum sau dimpotrivă să îl diminueze provocând foarte ușor mătreața. De două ori pe săptămână este recomandată îngrijirea capilară. În al doilea rând, te poți aștepta la niște rezultate și mai puternice utilizând Șamponul Lamin Aktiva, împreună cu Balsamul Lamin AKtiva care acționează asemenea șamponului, adică, pe bază de keratină. În al treilea rând îți recomand ca pe o perioadă de trei sau patru săptămâni să renunți la obiceiurile dăunătoare părului tău. Mă refer la utilizarea plăcilor, ondulatoarelor și uscătoarelor de păr. De asemenea trebuie să renunți la folosirea fixativelor, spumelor cu un nivel  ridicat de produse chimice în compoziția lor, care afectează sănătatea părului tău. În ultimul rând, nu este și nici nu a fost vreodată recomandată utilizarea combinată a diferitelor  produse de păr, deoarece denotă lipsă de profesionalism și nu face bine deloc părului. De exemplu dacă folosești un șampon de proastă calitate în combinație cu un balsam profesional, nu vei ajunge niciodată la rezultatele dorite, dimpotrivă vei ajunge să îl deteriorezi. Lângă toate acestea trebuie să adăugăm o alimentație sănătoasă mișcare zilnică și bineînțeles hidratarea cu cel puțin doi litri de apă pe zi, pentru rezultate optime.

Keratina ajuta foarte mult tipul de păr creț sau rebel, conferindu-i elasticitate și volum, lăsând-ul bineînțeles drept nemaifiind astfel nevoie de tortura plăcii. Acest șampon, este o armă imbatabilă împotriva frigului și a razelor UV acționând asemenea unui scut. După câte vezi această proteină este benefică atât firului de păr cât și a scalpului.

Trebuie să știi că poți achiziționa Șamponul Lamin Aktiva la modestul prețul  de 54 de lei în cantitate de 250 de ml.  Aplicarea se face de două ori pe săptămână pe scalp și pe toată lungimea firului de păr, după care urmează clătirea. Pe cât de simplu pe atât de eficient! Alege să te îngrijești în mod profesional! Alege Șamponul cu keratina Lamine Aktive!

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *