Spray leave in cu keratina

Care este arma ta cea mai puternică în domeniul frumuseții? Părul tău bineînțeles. El arată sănătatea vitalitatea și grija ta pentru acesta. Cele mai recomandate metode de îngrijire a părului, sunt produsele profesionale cum ar fii șamponul, balsamul și chiar spray-ul „leave in”.  De șampon și balsam sunt sigură că te folosești la maximum. Dar de spray-ul „ leave in”?

Trebuie să știi mai întâi ce este și la ce te ajută. Spray-ul „leave in” Lamin Aktiva are în componența sa Keratina, care este infuzată imediat în firul de păr, fiind o proteină esențială firului de păr, iar Phantenolul conferă părului strălucirea de cristal. Datorită tehnologiei dezvoltate acest produs a ajuns să faciliteze repararea firului de păr hidratând-ul în profunzime după doar câteva aplicări.

Acest spray te ajută în lupta ta împotriva vârfurilor despicate, și a părului tern prin repararea firului de păr, hidratarea acestuia în profunzime, fortificarea de la rădăcină până la vârfuri a părului tău, conferirii luciului și strălucirii intense a părului, redarea flexibilității părului, redarea coafării ușoare a părului, prevenirea ruperii părului prin sigilare, ne-electrizarea părului, și remineralizează întregul păr.

În articolele anterioare am propus renunțarea pentru o anumită perioadă de timp a foehnului, a plăcii sau a ondulatorului de păr. Dacă acest lucru ți se pare greu, acest spray leave in, îți vine la îndemână, fiind un foarte bun protector împotriva arsurilor provocate de aceste aparate.

Fiind un produs puternic, avem câteva recomandări ale utilizării acestuia. O situație este cea a  firului subțire de păr, care este casant și firului de păr gros indisciplinat și greu de coafat. Altă situație care cere acest spray leave in, este lipsa keratinei în firul de păr. Situație asemănătoare este cea a părului vopsit prea des și supus decolorării excesive.

Întreaga lume își dorește un păr frumos, sănătos și lung. Pentru a obține ceea ce vrei ai nevoie de aceste trucuri profesionale, dar de asemenea și de alte trucuri naturale care nu afectează eficacitatea  sprayului. Mă refer la uleiurile naturale de care are nevoie scalpul tău. Cele mai bune în acest domeniu sunt cele de cocos, ricin și argan.

Acest produs îl folosim pe părul proaspăt spălat și puțin umed pentru un efect maxim. După agitarea sticluței, se aplică șapte, opt pufuri pe vârfuri, după care, cu ajutorul mâinilor il distribui uniform pe întreaga lungime a firului de păr. Rezultate sunt mult mai bune atunci când folosim acest spray în combinație cu șamponul și balsamul Lamin Aktiva, ambele funcționând pe bază de keratină.

Sprayul Lamine Aktiva poate fi procurat într-o cantitate de 75 de ml, la un preț redus de la 50 de lei, la 39 de lei. Cele trei produse, șampon, balsam, și spray Lamine Aktiva îți vor reda viața părului tău funcționând împreună ca o barieră împotriva casării acestuia. Alege înțelept următoarea ta mișcare!

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *