Suc curativ Turmenic

Ești adeptul remediilor naturale? Crezi în puterea miraculoasă a acestora? E foarte adevărat faptul că remediile băbești, reprezintă în mare parte soluția principală pentru problemele sănătății. Acum îți voi prezenta un produs antioxidant și un antiinflamator potrivit gusturilor tale. Te-ai convins deja, că acesta este un produs care nu poate lipsii din casa ta!

Turmeric Curcuma este un suc 100 % cu proprietăți curative pentru aproape orice afecțiune. Mai întâi trebuie să cunoaștem acest suc și modul în care acesta funcționează. Rizomi de curcuma proaspătă, crescută fără îngrășăminte sau pesticide, sunt presați la rece obținând astfel o substanță nutritivă perfectă. Datorită metodei de extragere a acestor nutrienți, toate beneficiile regăsite în aceste substanțe nu se risipesc. Uleiul esențial fiind cel de turmeric. Împreună cu restul substanțelor nutritive din suc mută munții din loc pentru tine și te ajută împotriva semnelor îmbătrânirii, bolilor degenerative, cancerului, SIDA, limfoamelor, bolilor acute, chiar și împotriva leucemiei.

Toată lumea a auzit de beneficiile cunoscutelor fructe Goji, sau a miraculoaselor ciuperci antitumorale. Nici măcar sucul Noni nu este mai prejos, însă se cunosc, din păcate, prea puține detalii despre proprietățile unei plante extrem de importantă și se folosește chiar și astăzi în combaterea multiplelor probleme de sănătate și anume, Turmericul. Acesta provine din Asia fiind folosit ca și condiment. Recent, s-au descoperit puterile curative ale acestuia, fiind distribuit sub formă de praf, pastile sau suc.

Curcuma este unul dintre cei mai puternici antioxidanți cunoscuți. Odată cu venirea frigului și a iernii doctorii recomandă acești antioxidanți pentru numeroasele beneficii de pe urma acestora.  Trebuie să descoperim ce sunt antioxidanții. Ei bine aceștia sunt substanțe naturale care pot prevenii oxidarea unor molecule. Din păcate fenomenul oxidării este prezent în organismul nostru, fiind extrem de dăunător. Motivul pentru care acest proces este periculos, este lezarea ireversibilă și distrugerea țesuturilor și a celulelor. Acesta este motivul pentru care antioxidanții sunt necesari în organismul nostru, fiind de fapt vitamine, minerale dar și alți nutrienți care pot efectua repararea celulară.

Aceste preparate fizioterapeutice obținute din turmeric, sunt indicate în special pentru cazuri de tulburări circulatorii, hematoame, luxații, contuzii, febră musculară, boli hepato – biliare, flatulență, icter, hemoragii, colită ulcero-hemoragică, boala Crohn, artrită reumatoidă, infecții respiratorii, cancer sau afecțiuni reumatismale.  După cum vezi, acest produs te ajută foarte mult în combaterea acestor probleme.

Înainte de consumarea acestui produs este nevoie de aprobarea doctorului, deoarece este complet interzis produsul în cazul urmării unui tratament cu anticoagulante. Din păcate întâlnim și contraindicații a acestui produs. Cantitățile mari de rădăcină de turmeric pot provoca iritații gastrice severe. Administrarea se face în cantități mici, 15 ml mai exact, în fiecare dimineață înaintea micului dejun pe stomacul gol după care în timp de 15-30 de minute puteți servi micul dejun în mod obișnuit. Acest suc special se găsește la prețul de 91 lei în cantitate de 250 ml.

Nu mai ezita nici o secundă și achiziționează sucul pentru sănătatea ta interioară! Mai multe probleme, un singur suc! Iubește sănătatea și rămâi veșnic tânăr!

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *