Tratament pentru păr gras făcut acasă

tratament pentru par grasPărul gras este o problemă care ne afectează pe foarte multe dintre noi. E important să știi că ai un păr gras atunci când: trebuie să te speli pe cap în fiecare zi (dacă trec 48 de ore până părul tău începe să se îngraşe înseamnă că ai un păr normal cu tendinţe de îngrăşare), părul arată urât, miroase urât, este lucios, umed, fără pic de volum şi are un aspect neîngrijit. El se datorează unei secreţii în exces de sebum, care poate avea trei cauze: glandele sebacee produc prea mult sebum, firele de păr sunt prea puţine şi prea rare pentru a putea absorbi toată cantitatea de sebum (asta în cazul unui păr rar), sau transpiraţia în zona capului este mult prea abundentă şi asta face ca firele de păr să se lipească.

Probabil folosești deja un tratament pentru păr gras, dar care nu dă roade. Astfel, pentru rezolvarea acestei probleme am să îți prezint un tratament pentru păr gras pe care îl poți face acasă, cu bani puţini, fără să fii nevoită să cheltuiești pe produse scumpe şi care nu e sigur că te vor ajuta. Pentru asta ai nevoie de: o ceașcă cu oțet sau suc de lămâie și două cești cu apă călduță. După cum bine știi, oțetul este un degresant natural datorită proprietăților sale astringente, el va îndepărta cu succes sebumul de la nivelul scalpului, lăsându-l curat și strălucitor. Acest amestec îl poți folosi fie înainte de șamponare, fie după. Îl aplici pe părul umed și îl lași să acționeze câteva minute; dacă dorești ca acest tratament să aibă un miros plăcut, poți să adaugi câteva picături din uleiul esențial care îți place ție.

Folosește acest tratament cel puțin o dată pe săptămână și cu timpul vei observa cum părul tău se va îngrășa la un interval de timp tot mai mare și va deveni mult mai strãlucitor!

Așteptăm răspunsuri de la voi, să vedem dacă acest tratament pentru păr gras a funcționat și la voi. Dacă aveți și alte recomandări, lăsați-le într-un comentariu.

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Un comentariu “Tratament pentru păr gras făcut acasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *