Tu poţi fi cadoul pentru el!

fii tu cadoul pentru elUrmează ziua lui de naştere sau un alt eveniment care trebuie sărbătorit şi nu ai ales cadoul încă? Ei bine, tu poţi fi cadoul pentru el!

Unii nu au nevoie de petreceri surpriză, cadouri scumpe sau vacanţe. Nu mulţi, dar nici puţini sunt cei care au nevoie doar de noi, să fim pur şi simplu alături de cei care ne iubesc. Un gest normal, o îmbrăţişare, un zâmbet şi un sărut sunt cele ce dau sens vieţii şi iubirii. Nimic nu este mai frumos decât dragostea adevărată şi sinceră. Începe cu o privire, un cuvânt şi continuă cu fericirea celor doi îndrăgostiţi. Nimeni în afară de voi nu știe ceea ce trăiţi. Nu ai nevoie de nimic altceva decât ca relaţia să rămână aşa.

Tu poţi fi cadoul pentru el toată viaţa. Dăruieşte-i iubire, respect şi încredere. Încearcă să laşi de la tine pentru o armonie perfectă, învaţă să ierţi şi nu ţine ranchiună pentru ceva care nu merită atâta osteneală. Ştii că e alesul tău, se comportă minunat și, mai ales, te face să te simţi cea mai specială, chiar dacă le ai pe toate sau nu.

„Fă-te cadoul” lui! Oferă-i tot ce are nevoie pentru a se simţi cu adevărat împlinit. Iartă-l când greşeşte, mângâie-l când suferă, sărută-l atunci când realizează ceva şi fii acolo tot timpul când are nevoie de tine.

Tot ceea ce e material se deteriorează cu timpul şi se dă uitării. Se spune că banii aduc şi fericire, iar dacă nu ar fi, am trăi o viaţă cu lipsuri şi datorii. Aşa şi este, însă fericirea datorată acestora nu durează. La un moment dat nu vom mai fi pe lumea asta, nu vom putea duce cu noi bani şi nici ceea ce am adunat o viaţă întreagă. Prin urmare, fii bun, iubeşte şi iartă. Fă ca la final să fii împăcat cu tine, să fii mândru de familia pe care o ai, cu persoana pe care o iubeşti atât de mult.

Tu poţi fi cadoul pentru el, cel mai de preţ şi care rezistă în timp, chiar dacă vor mai exista temperii şi greutăţi. Alege să fii alături de el până la adânci bătrâneţi, oferă-i bucuria de a fi tată şi preţuieşte-l necondiţionat. Nimic nu este mai frumos decât să dai viaţă unor fiinţe şi să îl ai alături pe cel care merită să vă aibă.

Sunt bărbaţi care doresc ca jumătatea lor să le fie zi de zi alături. Consideră că aşa au tot ceea ce îşi doresc şi nimic nu mai lipseşte din peisaj. Sunt masculi cu suflet de copii, cu dorinţa lor de a fi fericiţi şi atât. Iar pentru a fi fericiţi nu au nevoie decât de femeia iubită, de acea fiinţă care ştie când este suferinţă şi care va şti întotdeauna cum să facă să dispară ceea ce e rău. Femeia iubitoare, devotată şi puternică este cel mai de preţ cadou pe care un bărbat îl poate primi.

Eşti un cadou pentru fiecare zi a săptămânii, săptămână a lunii şi a lunii pe an. Nu căuta cadouri scumpe, deoarece tu poţi fi cadoul pentru el, cel pe care îl doreşte şi pe care îl va păstra.

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *