Vacanţă în doi! Cadoul perfect.

vacanta in doiSe apropie ziua lui de naştere, a fost promovat la locul de muncă sau pur şi simplu vrei să îl surprinzi? Răspunsul este o vacanţă în doi!

Bărbaţii preferă o vacanţă scurtă uneia lungi de săptămâni întregi. Câteva zile, doar voi doi, undeva departe de cunoscut este perfect şi de vis. Relare este cuvântul cheie şi cadoul perfect. O vacanţă în doi înseamnă multă iubire, energie, relaxare, noutate şi linişte.

Aveţi copii, munciţi şi vi se pare că nu prea aveţi timp pentru voi? Ei bine, aveţi nevoie de un izvor de relaxare. Cel mai potrivit cadou pentru el este o vacanţă în doi. Cu siguranţă îi cunoşti preferinţele, aşa vei găsi cea mai bună destinaţie care să îi fie pe plac. Fă rezervări pentru cazare şi transport şi la drum cu voi! Ai nevoie doar de bani şi haine de schimb, iar restul nu va fi o problemă.

Bărbaţilor noştri le place să fie cât mai departe de casă şi să se relaxeze. Destinaţia să fie în afara ţării, alege o locaţie elegantă cu piscină şi mâncare bună. Realizează un itinerar pe care să îl puteţi parcurge în aceste zile de vacanţă în doi, unde poţi include: teatru, cluburi,  restaurant, biserici, spa, masaj etc.

Nimic nu întrece perfecțiunea unei vacanţe în doi. Nimeni nu contează mai mult decât voi doi în acele zile. Tot ceea ce simţiţi se va amplifica datorită timpului alocat exclusiv doar pentru voi, minut cu minut. Poate există mici certuri, poate nu mai e la fel ca înainte şi nu mai aveţi timp pentru voi aşa cum aveaţi înainte. Aici poţi schimba tu ceva. Făceţi-vă cadou o vacanţă în doi şi totul va reveni la normal, sau cel puţin veţi încerca.

Acolo nu vor fi vecinii să vă critice, nici părinţii nu vă vor cicăli, iar liniştea, pe care nu o aveaţi din cauza jocurilor copiilor, va fi prezentă pe tot parcursul vacanţei în doi. Nu va fi nimeni să va verifice dacă aţi făcut un lucru bine sau nu şi dacă respectaţi un program. Totul va fi doar aşa cum veţi vrea voi.

Partenerul tău va fi încântat, se va simţi şi mai iubit şi te va aprecia si mai mult. Va observa efortul depus de tine şi pe viitor se va gândi cum să te surprindă şi pe tine, aşadar te poţi aştepta oricând la un cadou din partea lui. Acest lucru se datorează faptului că ai ales un cadou potrivit şi romantic doar pentru voi doi, câteva zile doar pentru liniştea voastră.

Departe de casă veţi face lucruri nebuneşti pe care le-aţi înfăptuit şi înainte sau pe care le visaţi doar. În această vacanţă în doi nu va fi nimeni să vă critice, vă puteţi permite să faceţi orice şi, cel mai important, vă veţi aduce aminte de începutul relaţiei voastre. Început în care nu existau certuri, ci simţeaţi doar fluturi în stomac. Nu erau lipsuri, iar ceea ce era, era prea mult. Sentimentele nu erau diminuate, iar iubirea, ataşarea, încrederea şi respectul erau în floare. Ca să mai poată fi cum era odată, o vacanţă în doi este „medicamentul” pe care eu vi-l prescriu cu cea mai mare încredere.

Alege relaxare pentru voi! Alege vacanţa în doi!

 

Trimite articolul și prietenilor tăi:Share on Facebook0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *